Galerija Billie Eilish Billie Eilish Billie Eilish - 1 +5 Billie Eilish - 2

Billie Eilish djeluje kao tip osobe koja će reći točno ono što misli, bez ikakvog uljepšavanja ili zabrinjavanja što će tko misliti o njoj. Netko je uhvatio njen razgovor na posljednjoj dodjeli nagrada – ima jedno zanimljivo mišljenje.

Prije nekoliko se večeri održala dodjela nagrada People's Choice Awards, a među posjetiteljima je bilo puno slavnih (i manje slavnih) osoba. Između ostalog, u publici se našla i Billie Eilish. Sjedila je za stolom s pjevačicom Kylie Minogue, a u jednom je trenutku nečija kamera uhvatila njihov razgovor. Billie je komentirala druge posjetitelje na ovoj dodjeli nagrada i nije se činilo da kao pokušava sakriti svoje mišljenje. Točnije, komentirala je TikTokere.

Anja Blagojević Čime bi se bavila da nije influencerica: Anja Blagojević otkrila što je htjela biti i što je htjela studirati

U posljednje su vrijeme TikTokeri i influenceri također pozvani na razne dodjele nagrada – čak i one s kojima nemaju veze. Vjerojatno ih se poziva radi reklame za te evente, ali izgleda da se nekim pjevačima to ne sviđa, a Billie je svoje nezadovoljstvo i javno otkrila.

 

 

Uhvaćena je kako kaže Kylie Minogue: „Ovdje ima nekih TikTokera“, a njezina je gesta jasno dala do znanja kako joj se to ne sviđa. Iako se radilo o dodjeli nagrada ljudima u zabavnoj industriji, jasno je da Billie misli kako influenceri ne pripadaju u tu kategoriju.

 

 

U komentarima se puno ljudi složimo s njom i reklo da su TikTokeri postali kao zaraza koja se širi gdje god stigne. Drugi se ne slažu i kažu da Billie djeluje umišljeno zbog ovakvog komentara. Svatko ima svoje mišljenje na ovu temu, a sviđalo se to Billie ili ne, TikTokeri će vjerojatno i dalje biti pozivani na ovakva događanja zbog dobrog marketinga.

Poznati prekidi Raskidi pozntih u 2023.: Pet parova čiji su se putevi ipak razišli

 

billie eilish izjava o tiktokerima influenceri mišljenje što misli viralni video

Još vijesti