Galerija Billie Eilish Billie Eilish Billie Eilish +4 Billie Eilish

Krenula je sezona dodjele različitih glazbenih i filmskih nagrada. Ovaj se vikend održao Critis Choice Awards, a od svih koji su se pojavili na crvenom tepihu, neka su imena došla na listu najgore odjevenih.

Ukusi su različiti i to što je nekome ružno, drugoj će osobi biti lijepo. No, izgleda da se u ovome dosta ljudi složilo da je Billie fejlala. Uvijek upada u oko sa svojim odjevnim kombinacijama. Čak i kada su u pitanju fensi dodjele nagrada, Billie će se držati svog stila. Rijetko ju možemo vidjeti u bajkovitim haljinama jer to jednostavno nije ona.

Selena Gomez Što su slavni nosili na crvenom tepihu sinoć: 12 izgleda s Golden Globesa koji su zapeli za oko

Sada se na Critics Choice Awardsu pojavila u haljini dizajnera koji se zove Thom Browne. Izgleda kao da je nosila haljinu na haljini.

 

 

Korzet haljina preko dugačke haljine u stilu košulje nije najneobičnije što je Billie ikada nosila, ali mnogima se nije dopalo. Kako se tebi sviđa?

Sviđa li ti se kako je Billie Eilish izgledala?

Ukupno glasova:

S druge strane, jedna od slavnih osoba koja je oduševila je bila Dua Lipa. Uspjela je pogoditi boju haljine da joj savršeno paše uz boju kose. Haljina čak i izgleda kao da je napravljena od uvojaka kose!

 

 

Jedva čekamo vidjeti što će zvijezde nositi na sljedeću dodjelu nagrada!

Poznati prekidi Raskidi pozntih u 2023.: Pet parova čiji su se putevi ipak razišli

billie eilish Critics Choice awards Dodjela nagrada najgore odjevena crveni tepih anketa odjevna kombinacija

Još vijesti