Galerija Bella Hadid Bella Hadid na crvenom tepihu Kendall Jenner i Bella Hadid +2 Bella Hadid

Bella Hadid na svom je TikToku podijelila video sebe i svojih prijateljica dok se zabavljaju u Las Vegasu.

„Pet mjeseci bez alkohola“, stoji u opisu videa u kojem se vidi kako pleše u kasinu.

 

@babybella777

5 months alcohol free

♬ Unlock it x better off alone - roxi audios

 

No nije ovo prvi puta da totalno apstinira od alkohola. Manekenka je još u siječnju 2022. otkrila kako je prestala piti alkohol na šest mjeseci nakon što se osjećala kao da se ne može kontrolirati. Tad je izrazila želju da ostane trijezna u doglednoj budućnosti, jer je to bolje za njezino mentalno zdravlje. Naime, Bella se bori s anksioznošću i depresijom od svoje najranije mladosti.

Komentari fanova na TikToku bili su pozitivni i ljudi su joj čestitali na njezinoj borbi i ustrajnosti.

Možda niste znali, ali Bella je imala neugodno iskustvo zbog alkohola i to gotovo pred cijelo jedno desetljeće. Kad je imala samo 17 godina, Bella je bila uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Bilo je to 2014. godine, a za to je dobila šest mjeseci uvjetne kazne, 25 sati društveno korisnog rada kao i 20 sati na sastancima anonimnih alkoholičara. Uz sve to, vozačka dozvola bila joj je oduzeta na godinu dana.

I na svom Instagram profilu podijelila je fotke iz Las Vegasa na kojima je vidimo u predivnoj crvenoj haljini s remenom na struku i s lepršavim rukavima. Riječ je o haljini iz kolekcije Amy Shehab za 195 dolara, koju možete vidjeti OVDJE.

 

 

 

apstinencija Belle Hadid Bella Hadid ne pije alkohol Bella Hadid apstinira od alkohola Bella Hadid ne pije već 5 mjeseci 5 mjeseci bez alkohola ne pije alkohol zbog mentalnog zdravlja

Još vijesti