Galerija +0 Camila Cabello s novim dečkom

Prošlo je već dosta od prekida Camile i Shawna, a ako se netko još i nadao da će se ovaj par pomiriti, onda sada te nade mogu pasti u vodu. Jer Camila ima novog dečka i pokazala ga je svijetu!

Camili na ljubavnom planu cvjetaju ruže, vjerojatno već neko vrijeme, ali dobro je skrivala svoju novu simpu. Sve do sada! Par je izgleda odlučio svoju vezu javno obznaniti, jer ako su i na trenutak mislili da će se sakriti paparazzijima na svom dnevnom dejtu, prevarili su se. Uhvaćeni su u razmjenjivanjima nježnosti i jasno je da je njihov odnos više od prijateljstva.

Justin i Hailey Hailey i Justin imaju sretnu vezu zbog strogih pravila? Ovih 12 se pridržavaju od samog početka

Za razliku od veze sa Shawnom, za ovu vjerojatno nitko neće govoriti da je samo namještena za javnost, jer dečko joj nije javna ličnost, ali je definitivno uspješan poslovni čovjek. A tko je on?

 

 

Austin Kevitch! Njegovo ti ime vjerojatno ništa ne znači, nije netko tko se pojavljuje u medijima. Radi se o izvršnom direktoru Lox Cluba, privatne dejting aplikacije usmjerene ponajviše na Židove (ali mogu ju koristiti i oni koji nisu), a navodno aplikacija ima vrlo visoke standarde koje treba zadovoljiti osoba da joj se može pridružiti.

 

 

Austin je dobar prijatelj s glumcem Nicholasom Galitzinijem, s kojim je Camila glumila u filmu 'Pepeljuga' pa je vrlo lako moguće da su se upravo tako i upoznali.

 

 

Što se tu točno događa i otkad su zajedno, za sada nitko nije otkrio, ali fotke prilično jasno pokazuju da tu ima nešto.

Kylie Jenner Uspio ju je jako naživcirati: Kylie Jenner se na Instagramu svađala s pratiteljem

Camila Cabello novi dečko U vezi celebrity nova veza

Još vijesti