Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +5 Kylie Jenner - 3

Kylie Jenner, svjetski poznata po svojem iznimno uspješnom angažmanu u industriji ljepote, nedavno je lansirala svoj prvi parfem pod nazivom Cosmic by Kylie Jenner. Ako razmišljaš o kupnji ovog novog mirisa, važno je proučiti različite recenzije kako bi donijela informiranu odluku.

Kylie Jenner Želiš li velika i puna usta? Ovaj proizvod je dostupan svima, a povećava tvoje usne i stvara efekt filera

Prema recenzijama s portala Harper's BAZAAR, Cosmic by Kylie Jenner predstavlja topli cvjetni parfem s naglaskom na trenutačnom osjećaju utjehe. Kylie ga opisuje kao delikatan, sofisticiran i savršen za nošenje tijekom cijelog dana i noći. Sastojci ovog iznimnog mirisa uključuju jasmin, naranču, zlatni jantar, crveni peon, vaniliju i cedar. Parfem je razvila Nicole Mancini iz Cotyja, a prema recenzijama, ističe se po dugotrajnosti na koži i odjeći.

 


Estetika boce parfema također je privukla pozornost i to s modernim i minimalističkim pristupom.
Potpuno neoznačena staklena posuda pridonosi luksuznom dojmu, dok aplikator raspršuje parfem s izuzetno finom maglicom. Kylie naglašava da je željela stvoriti umjetničko djelo od boce, dodajući luksuz kupaonici ili spavaćoj sobi. Inspirirana majčinim mirisom, željela je stvoriti nešto nostalgično i jedinstveno, privlačeći pažnju širokog spektra generacija.

Kylie Jenner Kylie Jenner kad se skinu filteri i photoshop – širi se fotka kako joj zapravo u realnosti izgleda lice

Ono što je privuklo pažnju recenzenta s portala Teen Vogue jest kombinacija voćnih florala i mošusa. Parfem je dostupan u tri različite veličine (30ml, 50ml i 100ml), a sama boca odiše modernim dizajnom koji podsjeća na umjetničko djelo iz druge dimenzije. Ističe se održivost i mogućnost ponovnog punjenja boce, a parfem je dostupan i u obliku spreja od 10ml za testiranje ili nošenje u torbici.

 
Unatoč pohvalama, kako bismo dobili širu perspektivu, važno je uzeti u obzir i nekoliko neovisnih recenzija. TikTokerica @professorperfume, čije se mišljenje inače izuzetno cijeni kada su u pitanju parfemi, iznijela je nekoliko kritika, uključujući nepažnju u proizvodnji koja je rezultirala dostavljanjem oštećene bočice i nedostatak inovativnosti u dizajnu. Dizajn bočice je čak usporedila s izgledom običnog krumpira. Drugi utjecajni pojedinci, kao što je Caroline Stern, priznaju da parfem možda nije najjedinstveniji miris, ali ga hvali kao lijep i prikladan za mlađu publiku. Dakle, ako si u potrazi za nečim novim i svježim, ovaj parfem nije dobra opcija za tebe.

 

@professorperfume i was expecting something way different #perfumetok #perfumetiktok #perfumereview #kyliecosmetics #kyliejennerperfume #fragrancetok ♬ original sound - Emelia | Professor Perfume 🫧

 

Ako na TikToku pogledaš komentare ispod recenzija parfema, vidjet ćeš da ni tamo mišljenje nije usuglašeno. S jedne strane djevojke su oduševljene svim segmentima ovog parfema, dok druge djevojke uopće ne vide poantu tolikog hypea oko parfema i ne vide ništa posebno u njemu.

Kylie Jenner Kylie Jenner je nosila proljetne čizme – neobičan model koji će ti se ili svidjeti ili ćeš ga mrziti

Na kraju, tvoj izbor ovisi o osobnim preferencijama i očekivanjima. Ako obožavaš cvjetne mirise s dodatkom sofisticiranosti, Cosmic by Kylie Jenner može biti pravi izbor za tebe. S druge strane, ako tražiš nešto inovativno i potpuno novo, možda ćeš željeti istražiti druge opcije na tržištu.

Valentino parfem Parfemi idealni za proljetne dane: 7 neodoljivih mirisa koje ćeš htjeti na svojoj koži

cosmic by kylie Kylie Jenner parfem recenzije

Još vijesti