Galerija Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi +0 Millie Bobby Brown

Svi želimo vidjeti da su i slavne osobe ponekad samo obični ljudi i da imaju iste probleme kao i mi. Millie Bobby Brown je sada objavila fotografiju bez šminke i pokazala da i njena koža nije uvijek savršena.

I Millie Bobby Brown se bori s prištićima! Ima svega 19 godina i koža joj još uvijek nekada zna „podivljati“. Nešto što nam je mnogima dobro poznato. Bilo da si pojela nešto krivo, da si u PMS-u ili je u pitanju bilo koji drugi razlog – dobiti povremeno prištiće na licu je nešto što se događa mnogima, uključujući i slavne koji uvijek izgledaju savršeno.

Gigi Hadid - 5 I Gigi Hadid ima problema s prištićima! Objavila je fotku bez šminke i rekla što koristi kad ima prištić

Millie je tako pokazala glamuroznu fotografiju sa snimanja, gdje je imala šminku, a nakon te fotke je objavila i jednu bez šminke. Usput je nabacila reklamu i za svoj skincare brend, tražeći ih da joj pošalju neke proizvode za borbu protiv prištića.

 

 

U komentarima vlada opće oduševljenje jer je odlučila biti iskrena i normalizirati pojavu prištića na licu. Umjesto da se pravi da je savršena, odlučila je biti realna i to se svima izgleda više sviđa. Čak i slavni, koji imaju pristup svim mogućim preparatima i profesionalcima, i dalje imaju problema s kožom. Ako Millie može pokazati svoje prištiće cijelom svijetu, ne bi ni tebe trebalo biti toliko sram zbog svojih. Proći će!

Breskvica Breskvica izgleda čak i bolje bez šminke – pokazala je koje proizvode za šminkanje koristi

Millie Bobby Brown bez šminke prirodno fotka lice kako joj izgleda lice pristici slavni bez šminke

Još vijesti