Bizarni tretmani kojima se podvrgavaju slavni

Zvijezde imaju svoje male beauty tajne i trikove kojima održavaju izgled svoje kože mladenačkim. 

Donosimo ti popis nekih vrlo neoubičajenih tretmana, a za koje se svjetske zvijezde itekako kunu da imaju efekta. 

Hailey Bieber i krema s dodatkom njezine krvi

Specijalno za nju, dr Barbara Sturm, osmislila je formulu za kremu koja u sebi sadrži Haileyinu krv. Sama Hailey je u jednom intervjuu za PopSugar objasnila kako cijeli postupak izgleda. Liječnici joj izvade krv i onda razdvajaju plazmu iz krvi i stavljaju je u kremu za kožu. Manekenka se kune u učinkovitost ovoga proizvoda

 

 

Selena Gomez i krevet za znojenje

Kako Selena baš i nije najmotiviranija za tjelovježbu, ona umjesto trčanja i teretane, koristi krevet za znojenje. „Taj krevet izgleda kao burrito u koji se umotam i znojim se oko 45 minuta“, otkrila je Selena jedan od trikova koji joj pomažu da bude zdrava i da joj koža izgleda sjajno.

 

 

 

 

Kim Kardashian i vampirski tretman

Riječ je o metodi pomlađivanja krvnom plazmom. Slika na društvenim mrežama, na kojoj joj je lice prekriveno krvlju, prenerazila je pred dosta godina obožavatelje Kim Kardashian. Tretman se sastoji u tome da se prvo vadi krv, iz koje se posebnim procesom odvaja plazma iz krvnih stanica. Krv se zatim uštrcava u lice pacijenta, a postupak je manje bolan nego kod tretmana botoksom.

 

 

Jennifer Lopez i maska od placente

Navodno JLo odlazi dva puta tjedno na tretman placentom. Ovaj tretman podrazumijeva masku za lice koja u sebi sadrži ljudsku placentu. Placenta je bogata proteinima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama koje obnavljaju kožu.

 

 

Mila Kunis i drago kamenje

Za piling lica i dekoltea dijamantima i rubinima, Mila izdvaja i do 7 tisuća dolara. Rubini služe kao antioksidans, a dijamanti daju sjaj koži pa piling dragim kamenjem stručnjaci za kožu nazivaju najboljom stvari koja se dogodila kozmetičkoj industriji.

 

 

Snooki i pijesak za mačke

Američka tv zvijezda priznala je kako za piling kože koristi mačji pijesak. Činjenica je da pilinzi u sebi sadrže čestice koji pomažu ukloniti mrtve stanice iz kože, no nismo sigurni da je pijesak za mačke dobra zamjena. Naprosto bi moglo oštetiti tvoju kožu, a i želiš li stvarno trljati lice nečim što je predviđeno za obavljanje mačje nužde.

 

 

Bella Hadid i tretman zlatom

Manekenka se podvrgavala tretmanu lica 24-karatnim zlatom. Riječ je o vrlo luksuznome anti-age tretmanu za njegu lica kojim se potiče nastanak elastina, kolagena te se pomaže ojačati zaštitna funkcija kože.

 

 

neobični beauty tretmani slavnih bizarni beauty tretmani slavnih kim kardashian hailey bieber Selena Gomez bella hadid Mila kunis

Još vijesti