Bella Hadid i Edward Pattinson

Ovi celebovi iza sebe imaju već godine iskustva i karijere. No, ne cvate ni njima uvijek cvijeće, pa su s vremenom otkrili neke stvari zbog kojih žale da su im se dogodile u njihovoj karijeri.

Iako svijet slavnih i poznatih zvuči prezabavno, to nije često tako. Najveći dokazi toga su upravo ovi celebovi koji su bili iskreni pa su otkrili koju stvar žale u svojoj karijeri koja im traje već dugi niz godina. Neki žale zbog plastičnih operacija, a drugi zbog likova koje su glumili u određenim filmovima iako su ih upravo ti likovi najviše proslavili.

1.Miley Cyrus
Poznata pjevačica žali što je ikada napravila i izbacila pjesmu 'Wrecking Ball'. U video spotu ove pjesme, Miley gola visi na ogromnoj kugli te se na njoj njiše. Upravo zbog toga najviše žali kada je u pitanju ova pjesma jer je rekla da će je se svi uvijek sjećati upravo po tim kadrovima.

2.Sophie Turner
Ova poznata glumica najviše žali što ju je karijera odvukla od upisa fakulteta. Naime, poznata je po svojoj ulozi u seriji 'Game Of Thrones' koju je počela snimati tek s 13 godina, a završila je kada je napunila 23. Upravo zbog toga joj je žao jer je cijelo svoje odrastanje provela u snimanju serije te zbog toga nije upisala fakultet.

3.Kanye West
Kanye žali što u jednom od svojih video spotova, njegova tadašnja supruga Kim Kardashian, nije pokazala više golotinje. Iako je spot sam po sebi eksplicitan, izjavio je da mu je žao što Kim nije bila dovoljno gola.

4.Kate Winslet
Kada je riječ o ovoj glumici, prvo svi pomišljaju na film 'Titanic'. I upravo je taj film jedna od stvari zbog koje Kate žali u svojoj glumačkoj karijeri. Ne žali zbog samog filma i svoje uloge, već nije zadovoljna kako je odglumila svoj dio u njemu.

Slavne osobe s psihičkim problemima Slavne osobe potpuno iskreno: 12 njih koji dokazuju da nije sramotno priznati probleme sa zdravljem

5.Robert Pattinson
Robert Pattinson mrzi svojeg lika iz serije filmove 'Sumrak Saga'. On mu je najveće sažaljenje jer nikada nije volio svoju ulogu, a najviše zato jer mu se Edward nikada nije svidio kao lik kojeg mora glumiti pa je izjavio da ga je zato namjerno glumio tako depresivnog iako on inače nije takav u knjizi.

 



6.Kris Jenner
Kris je u jednom od intervjua izjavila kako joj je žao što se razvela od svojeg tadašnjeg supruga Roberta Kardashiana. Smatra da bi njihova situacija u obitelji danas bila potpuno drugačija da to nije napravila, ali opet s druge strane joj ni nije toliko žao jer onda ne bi danas bilo ni Kendall, ali ni Kylie.

 

7.Bella Hadid
Bella je posustala pod pritiskom javnosti pa je tek s 14 godina već napravila svoju prvu plastičnu operaciju, a u pitanju je bila operacija nosa. Danas žali zbog toga te kako govori, bilo bi joj drago da je zadržala svoj prirodan nos.

 

 

8.Christina Applegate
Ova glumica možda nije poznata svima, ali upravo ona je trebala glumiti Elle Woods u filmu 'Legally Blonde'. Žali upravo zbog toga, jer je odbila glavnu ulogu toga filma koji je poslije postao ekstra popularan. Rekla je da joj se scenarij filma činio glup, a i da joj nije odgovarala ta glavna uloga pa ju je onda odbila – danas zbog toga žali.

Kim Kardashian i Selena Gomez Slavni koji na Instagramu imaju najviše 'fejk' pratitelja - služe za podizanje popularnosti i nisu pravi ljudi

Addison Rae i Lady Gaga Kad slavni šokiraju: 9 puta kada su nosili kontroverzne outfite – i dobili hrpu hejta zbog njih

celebrity poznate osobe žaljenje pogreške karijera

Još vijesti