Galerija Kendall Jenner i Billie Eilish Dua Lipa Cara Delevingne +20 Kendall Jenner

Met Gala je modni događaj godine. Prvi ponedjeljak u svibnju su sve oči uprte u Metropolitan u New Yorku. Po crvenom tepihu Met Gale prolaze najveće zvijezde, a njihovi su outfiti tema sljedećih tjedana, a nekada i mjeseci.

Tema o kojoj će danas svi pričati je Met Gala. Sinoć se održao ovaj veliki događaj, a kao i uvijek, posebno nas zanima što su to slavne osobe nosile. Ovo im je prilika da zasiju posebnije nego ikada jer Met je mjesto za ekstravaganciju. Ovogodišnja je Met Gala temom odala počast legendarnom modnom dizajneru Karlu Lagerfeldu. Tema je bila 'Karl Lagerfeld: A Line of Beauty'. Nekima je ta tema sjela odlična, nekima baš i ne.

S obzirom da je Karl imao neke prilično zabrinjavajuće stavove, poput toga da je vrijeđao punije cure, zvao feministice ružnima, a za njegovo su se ime vezali i seksualni napadi. Neke slavne cure koje inače redovito viđamo na Met Gali, ove godine nisu došle, a nagađa se da je to zbog teme. Ipak, slavnih osoba na crvenom tepihu nije nedostajalo.

Neki su iznenadili pozitivno, a drugi negativno. U svakom slučaju, ovo su slavni koji su zapeli za oko i o čijim se odjevnim kombinacijama priča. Neki su top, neki su fejl, a sve ih možeš pogledati u galeriji iznad.

met gala 2023 crveni tepih Slavne osobe što su nosili na met galu Moda outfiti najbolje odjeveni najgore odjeveni

Još vijesti