Galerija Kendall Jenner PRIJE +0 Kendall

Kada se u Kardashian obitelji događa neka drama, cijeli je svijetu uvučen u nju, htjeli mi to ili ne. Iako nas kao nije briga, i dalje svi pratimo i želimo znati što će se dogoditi.

Svijet u kojem nema Kardashian drama bio bi dosadan. Ova nas obitelj sve svako toliko zabavlja sa svojim dramama, a sebi još dodatno diže popularnost, ako je to uopće moguće, jer već su sada vjerojatno najpoznatija obitelj na svijetu. Drame su za njihov svijet normalna stvar, ali tu i tamo pojavi se neki skandal koji bude prilično ozbiljan i o kojem se priča mjesecima. Ovih 9 skandala kojih su imali su definitivno bili šokantni i dramatični preko svih granica.

1.Khloe i Tristan čekaju zajedno drugo dijete
Najnovija vijest koja je prerasla u skandal je da Khloe i Tristan čekaju drugo dijete zajedno. Nekome tko nije upućen ovo neće zvučati kao big deal, ali svi koji prate Kardashiane, sigurno dobro znaju da je Tristan varalica i da ju je već tko zna koliko puta prevario – čak i dok je bila trudna s njegovim prvim djetetom! I sada nakon svih prevara, opet je odlučila imati dijete s njim.

2.Kylie Jenner koja je skrivala cijelu svoju trudnoću s prvim djetetom
Kada je bila trudna sa Stormi, Kylie je to skrivala kao najveću svjetsku tajnu. Fanovi su sumnjali da nešto nije kako treba biti jer je počela rijetko objavljivati na Instagramu, ali tek kada je objavila video, svijet je saznao da je rodila, a nije nikada niti objavila da je trudna. To je definitivno bio trenutak za pamćenje u Kardashian svijetu skandala.

3.Razvod Kim i Kanyjea
Činilo se da su zauvijek, a onda su nakon 7 godina braka objavili da se razvode, i to iznenada, nitko nije očekivao jer sve među njima činilo dobro. I onda kao šlag na tortu, odmah nakon razvoda Kim se počela viđati s dečkom s kojim ju nitko nikada ne bi spojio, Peteom Davidsonom.

4.Brak od 72 dana Kim Kardashian
Još jedan brak Kim Kardashian koji je bio u centru pažnje. Bila je čak punih 72 dana u braku s Krisom Humphriesom. Nisu se dobro ni vjenčali, a već su objavili da se razilaze. Pogotovo kada se uzme u obzir da su imali veliko i spektakularno vjenčanje, kao i da su godinama prije bili zajedno.

 

 

5.Bruce Jenner i promjena spola
Kada je Bruce objavio da postaje Caitlyn to je definitivno bio epic trenutak. Nekima okej, nekima ne, ali njemu (njoj) nešto izuzetno bitno. Iako su neki rekli da su znakovi bili vidljivi i dalje su se svi šokirali.

Slavna osobe Ocjenjivala je slavne osobe po tome koliko su pristojni ili nepristojni – upoznala ih je hrpu

6.Kim u haljini Marilyn Monroe na Met Gali
Najnovija drama je Kim i njeno brzo i nezdravo mršavljenje, sve kako bi stala u haljinu. I to ne bilo kakvu haljinu. Originalna haljina koju je nosila i legenda Marilyn Monroe. Istu tu haljinu, koja se čuvala godina, ove je godine dobila Kim na posudbu za Met Galu. Nekima je smetalo što su joj uopće dopustili da ju nosi, drugi su samo bili uznemireni što promovira nezdrave dijete, ali u svakom slučaju, svi su pričali o tome tjednima.

 

 

7.Kada su opljačkali Kim u Parizu
Prije sada već dosta godina, 2016. Kim je bila u središtu pljačke. Dok je bila u Parizu, pljačkaši su joj upali u hotelsku sobu, držali ju na nišanu i ukrali nakita u vrijednosti 20 milijuna dolara! Za Kim strašno iskustvo, za svijet još jedna Kardashian drama. Kim se znala vraćati na ovaj incident i spominjati koliko joj je promijenio život.

8.Poljubac Kyline BFF i muža od Khloe
Onaj muž od Khloe kojeg smo i ranije spomenuli da ju je varao, e on, da, on se između ostalog i ljubio (dok je bio s Khloe) s BFF od Kylie, Jordyn Woods. Do tada su Kylie i Jordyn bile BFF i svuda išle zajedno i non stop bile zajedno, ali od tog trenutka, gotovo, sve je puknulo zauvijek. Taj je poljubac Jordyn skupo koštao, a o njemu se pričalo dugo i naširoko. Barem je dobila 5 minuta slave!

9.Kylie Jenner i laganje o bogatstvu
Najprije je bila proglašena najmlađom samostvorenom milijarderkom, onda je ispalo da uopće nije milijarderka i da zapravo nije to sve niti sama stvorila. Kris je lagala o tome koliko je Kylie bogata, samo da bi dobila ovu titulu, ali kada su stručnjaci to išli provjeriti, stvari nisu ispale baš takve kako su Kardashiani rekli i ipak su joj tu titulu oduzeli. Neugodno!

Kylie Jenner - 7 Kylie Jenner naljutila ljude posljednjim ponašanjem razmažene bogatašice

kardashian obitelj skandali drame najveći skandali kardashian jenner

Još vijesti