Galerija Kardashiani Kim Kardashian Kim Kardashian +8 Kim Kardashian u originalnoj haljini koju je nosila Marilyn Monroe

Ova obitelj snima reality već godinama! Niti jedan vjerojatno ne traje toliko dugo koliko traje njihov. Nakon 20 sezone „Keeping Up With Kardashians“ sada su počeli snimati novi „The Kardashians“, koji je zapravo ista stvar, samo pod drugim imenom.

Kardashian sestre djeluju kao dive, a jesu li stvarno? U realityju se prikazuje njihova svakodnevica koja je puna drama, čudnih aktivnosti i ekstravagancije. Naravno, kao gledateljima, svima nam je jasno da to nije realna slika niti njih niti njihovog života.

Kylie Jenner i Kim Kardashian Umjetna inteligencija otkriva kako bi izgledale Kardashianke da nisu radile nikakve plastične operacije

Realnu sliku tko je zapravo kakav imaju najbolje producenti koji su s njima radili sve ove godine. Oni su s njima provodili vrijeme iza kamera i znaju kakav je tko. Producenti su za Radar Online otkrili prilično sočne tračeve o tome kako je raditi s najpoznatijom obitelji na svijetu.

 

 

Glavna osoba koja na kraju odobrava što će se prikazati gledateljima, a što ne je Kris Jenner. Njena je zadnja. Ona je spremna dati otkaz bilo kome bilo kada ako se ne pridržava njenih pravila. Ili ako joj se suprotstavi – opet otkaz. Ili radiš kako ona kaže ili nećeš više nikada raditi s njima. S Kris nema šale! Uz to, ona ima i neke posebne zahtjeve što se tiče rasvjete – uvijek mora bili jaka rasvjeta kada se nju snima da izgleda najbolje moguće. Definitivno glavna drama queen obitelji ponekad. Otkrili su da su Kris i Kim toliko dobre glumice da je to nevjerojatno. Mogu prodati bilo što i gledatelji neće imati pojma da je odglumljeno.

 

 

Kim se obožava snimati, kako su ispričali za Seventeen, a Kylie je ona koja najviše bježi od kamera. Produkciji je definitivno najdraža upravo Kim. Od prvog je dana ista i slava ju nije promijenila. Iako je s vremenom postajala sve slavnija i sve bogatija, uvijek je bila super prema svima cijelo vrijeme. Khloe je definitivno po njima najzabavnija od svih sestara. Ako si gledala ranije sezone, mogla si primijetiti da se Kourtney i Scott jako puno svađaju – ispada da je 90% svađa odglumljeno. Kada god gledaš bilo kakav reality, sjeti se da ono što vidiš nije stvarnost, iako je reality.

Taylor &Taylor Najdraži vukodlak se oženio: Jacob iz „Sumrak sage“ odveo djevojku pred oltar i slomio srca obožavateljica

Kardashiani Keeping Up With Kardashians tajne iza scene otkrili producenti zanimljivosti kakve su kardashian sestre

Još vijesti