Galerija Voyge i njegova nova cura Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 2 +3 Đina Džinović - 3

Fanovi koji još uvijek nisu preboljeli prekid Breskvice i Voyaga sada čeka hladan tuš. Više nema sumnje da je on solo jer je uhvaćen na romantičnom dejtu s jednom djevojkom. Evo tko je ona!

Ako je netko i sumnjao, više nema mjesta za sumnje. Voyage je ponovno u vezi, a i ovog je puta njegova odabranica jedna javna ličnost. Sve cure koje su zaljubljene u njega i nekako se nadaju da će se na koncertu zaljubiti u njih kada ih vidi, mogu za sada zaboraviti na taj san. Jer jasno je k'o dan da su ovaj dvojac zajedno. U vezi je s Đinom Džinović, koja je kći poznatog bosanskog pjevača Harisa Džinovića.

 

@voyage.fq #foryou #viral #foryoupage #voyage #djinadzinovic #viralvideo @voyage.808 @djinadzinovic ♬ Tango - Voyage

 

Već se neko vrijeme nagađa jesu li skupa ili nisu. Iako je Đina nema dugo rekla da je u vezi s nekim i da Voyaga gleda kao brata, izgleda da su se stvari okrenule. Dijeli storyje u kojima je jasno da provode puno vremena zajedno, a sada su ih kao šlag na tortu i paparazzi uhvatili zajedno na romantičnoj večeri gdje su se držali za ruke i navodno i poljubili, kako piše Kurir.

 

 

Kurirov izvor s lica mjesta koji je vidio par tvrdi da su cijelo vrijeme bili jako bliski i da je svima koji su ih vidjeli moglo biti jasno da to nije prijateljstvo nego nešto više. Šetali su zagrljeni, a u jednom su se trenutku i poljubili dok su gledali jato labudova na rijeci.

Voyage Voyage raspametio fanove sitnicom koju je poklonio za rođendan curi na koncertu

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

voyage veza cura s kim je u vezi ljubav par

Još vijesti