Galerija Zendaya Zendaya - 1 Zendaya - 2 +4 Zendaya - 3

Što god da Zendaya napravi, izgleda odlično. Za novi film na kojem je radila morala je promijeniti boju kose. Njena tamno smeđa kosa već joj je postala svojevrsni zaštitni znak, a sada ju gledamo u novom izdanju.

Zendaya može napraviti bilo što sa svojim izgledom i izgledat će odlično. U zadnje je vrijeme radila na svom novom filmu "Challengers", a čini se da je za njega trebala i promijeniti boju kose. Navikli smo vidjeti ju s tamnijom kosom, a za ovu ju je priliku posvijetlila.

Boje kose Treba ti promjena izgleda? 8 boja kose koje se već sada nose, a bit će i proljetni trendovi

Nije postala skroz plavuša, ali je stavila svijetle medene pramenove. Nije prvi put da Zendaya nosi ovakvu frizuru.

 

 

I ranije je nekoliko puta eksperimentirala s bojama pa je imala ovakvu medeno smeđu i tamno crvenu kosu. Koju god da je boju nosila, uvijek joj je stajala dobro. Zendaya ti može biti inspiracija i dati ti ideju kako ovo proljeće i ti možeš malo osvježiti svoju kosu i izgled bez da radiš neke velike drastične promjene. Dodavanje svjetlijih pramenova će izgledati prirodno. Iako se na Zendayji na prvu to možda ne čini kao velika promjena, evo i podsjetnika koliko joj je kosa prije bila tamna.

 

 

Iznenadit ćeš se kad vidiš koje su im prirodne boje kose! 9 slavnih cura koje se godinama farbaju Shakira i Jennifer Lopez Kristen Stewart Kristen Stewart +15 Shakira

Zendaya Nova boja kose promijenila boju kose kako sada izgleda nova frizura

Još vijesti