Likovi iz serija i filmova

Obično će svi romantične komedije gledati kao filmove koji nisu posebno inteligentni i iz kojih se ne može ništa naučiti. Tko god da to misli, u krivu je. Iz njih možeš naučiti važne lekcije – o ljubavi.

Nemoj podcjenjivati romantične filmove i likove iz takvih filmova i serija. Možda neće biti nominirani za Oscara ili neće biti filmovi koji se smatraju „pametnima“, ali rekli bismo da su bitni. Možda će ti pomoći da se zabaviš ili opustiš, a možda će te i naučiti koju lekciju o ljubavi. Likovi se u ovakvim filmovima i serijama pronalaze u najrazličitijim situacijama i ljubavnim zapletima koji se mogu dogoditi bilo kome. Mogu nas naučiti stvari o vezama, o ljubavi ili o životu općenito. Sada ćemo se fokusirati na ljubavne savjete, jer ipak smo u mjesecu ljubavi. Ovih 8 lekcija nemoj zaboraviti!

1.Summer i Tom (500 Days of Summer): To što imate zajedničke stvari ne znači da ste jedno za drugo i da će vam veza uspjeti
Možete imati zajedničke interese, hobije, biti praktički ista osoba, ali to ne znači da imate recept za uspješnu vezu. Stvari svejedno mogu otići nizbrdo. Nemoj nikada vezu i dečka uzimati zdravo za gotovo.

2.Lara Jean i Peter (To All The Boys I've Loved Before): Iskrenost i komunikacija su u vezi jako bitni
Lara Jean i Peter su imali najviše problema upravo onda kada nisu komunicirali stvari jedno drugome i bili iskreni. Jako je bitno uvijek reći kada te nešto muči i razgovarati o tome. Šutnja dovodi do problema.

Filmovi Od neprijatelja do ljubavnika: 10 romantičnih komedija gdje se likovi na početku nisu podnosili

3.Kat i Patrick (10 Things I Hate About You): Prava će te osoba prihvatiti točnu takvu kakva jesi
Nemoj misliti da se moraš mijenjati da bi pronašla dečka ili se svidjela nekome. Onaj tko te ne želi takvu kakva jesi nije za tebe. Pojavit će se jednom dečko koji će te prihvatiti točno onakvu kakva jesi i kojem ćeš upravo zbog toga postati zanimljiva.

4.Belly i Conrad (The Summer I Turned Pretty): Zaslužuješ biti s nekim tko je tvoje sunce – ništa manje od toga nije dovoljno
Nemoj misliti da zaslužuješ išta manje. Ako si s nekim i ne osjećaš da te ta osoba usrećuje i ne izmami ti osmijeh svaki put kada se negdje pojavi, možda siliš vezu koja nema smisla.

5.Devi i Paxton (Never Have I Ever): Tvoje nesigurnosti mogu uništiti vezu
Prvo trebaš naučiti voljeti sebe. Tvoje nesigurnosti neće nestati jednom kada uđeš u vezu. One mogu biti i vaš kraj. Upravo su one razdvojile Devi i Paxtona jer je Devi stalno imala sumnje da Paxton nije toliko zagrijan za nju jer kako bi se ona svidjela takvom dečku (a bila je u krivu).

6.Allie i Noah (The Notebook): Daj priliku ljudima, netko neočekivan bi te mogao iznenaditi
Vjerojatno si zamislila kako tvoj savršeni dečko treba izgledati – što je okej. Imati kriterije je dobro, ali nemoj zato otkantati svakoga tko ne zadovoljava sve te kriterije. Možda te baš netko neočekivan može iznenaditi i biti puno više od svega što si zamišljala.

Serije Likovi iz serija koji živciraju ljude: Top 10 najiritantnijih

7.Hazel i Augustus (The Fault in Our Stars): Pronaći ćeš ljubav onda kada to najmanje očekuješ
Možeš tražiti ljubav, ali šanse da ćeš ju pronaći su najveće onda kada prestaneš gledati. Sjeti se samo gdje su se upoznali Hazel i Augustus – na sastanku grupe podrške za oboljele od raka. Nije prvo mjesto gdje ćeš ići traćiti dečka.

8.Anthony i Edwina (Bridgerton): To što netko na papiru izgleda „savršeno“, ne znači da će biti savršen za tebe
Na papiru je Edwina bila savršena za Anthonyja, ali u realnosti nije bilo kemije među njima i ona nije mogla osvojiti njegovo srce. Netko može zadovoljavati sve tvoje kriterije, ali možda nećete kliknuti. S druge strane, netko tko ih ne zadovoljava može biti idealna osoba za tebe. Nemoj se u ljubavi slijepo držati kriterija.

likovi serije Filmovi lekcije ljubavne lekcije naučili o ljubavi

Još vijesti