Filmovi koji stižu u srpnju u kina

Za sve filmoljupce, bit će srpanj i više nego uzbudljivi mjesec, jer u kina stižu filmovi o kojima se priča već mjesecima.

Bilo da volite komediju, dramu, akciju ili horor – ponuda filmova je toliko raznovrsna, da će zadovoljiti sve ukuse i preferencije.

Provjerimo koji su to točno datumi koje ćemo s guštom rezervirati za filmske poslastice, kokice i odlazak u kina.

1. Insidious: The Red Door – 7. srpnja

Za sve ljubitelje horora, radnja petog i posljednjeg nastavka franšize „Insidious“ pratit će obitelj Lambert koja se suočava s tamnom prošlošću svoje obitelji. Jeziva glazba, vrištanje, demon crvenog lica i susret s nadnaravnim - sve to čeka one koji će imati hrabrosti pogledati ovaj strašni horor. 

2. Mission Impossible – Dead Reckoning Part One – 13. srpnja

Uz Jamesa Bonda, ovo je jedna od najcjenjenijih modernih akcijskih franšiza u kojoj ćete gledati Toma Cruisa kao „superšpijuna“ Ethana Hunta. Ethan će pokušati pronaći smrtonosno oružje koje bi moglo značiti kraj za čovječanstvo, ako završi u krivim rukama. Očekuje vas puno akcije, vratolomija i avantura putovanja po svijetu punom špijunaže i zakulisnih igara.

 

3. Barbie – 20. srpnja

Jeste li spremni za Barbie zabavu? U kina napokon stiže film koji smo čekali čitave godine. Film je režirala Greta Gerwig, a u njemu glume Margot Robbie kao Barbie i Ryan Gosling kao Ken. Uz njih, tu su i druga zvučna imena, poput Dua Lipe, Americe Ferrere, Issa Rae, Willa Ferella i drugih. Radnja prati Barbie koja napušta Barbieland i kreće na putovanje u stvarni svijet, kako bi pronašla sreću.

film Objavljen novi trailer za najočekivaniji film s Margot Robbie: Evo zašto je „Barbie“ uhićena

4. Oppenheimer - 21. srpnja

Ovo je priča o američkom znanstveniku i njegovoj ulozi u razvoju atomske bombe. U filmu koji će trajati tri sata, Cillian Murphy glumi Oppenheimera, a neki već pišu i predviđaju kako bi mu ta uloga mogla donijeti nominacije za Oscara. Uz Murphyja, u filmu glume Florence Pugh, Emily Blunt i Robert Downey Junior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

filmovi u srpnju filmovi koje čekamo ovog srpnja filmovi u kinima u srpnju srpanj 2023 filmovi u kinima filmovi koje jedva čekamo barbie oppenheimer

Još vijesti