Harry Potter

Možeš li zamisliti da 95 puta moraš ponoviti nešto? Neke su scene jednostavnije, a neke kompleksnije za snimiti. Ovo je jedna koja je posebno teška, a to najbolje govori činjenica da ju je trebalo snimati iz 95 pokušaja i s 30 kamera.

Sigurno nikada ne bi rekla! Nama kao gledateljima neke scene izgledaju super jednostavne i mislimo da je dosta efekata samo dodano kasnije u produkciji. Nekad smo u pravu, a ako si to mislila i za ovu sljedeću scenu, onda si bila jako u krivu. Iako su snimanja Harry Potter filmova davno završila, svejedno i dalje možeš naletjeti na neke nove i fora zanimljivosti sa snimanja. Collider je otkrio čitateljima da se jedna scena u filmu "Harry Potter i Darovi smrti 1. dio" uspjela snimiti iz čak 95. pokušaja. Bila je komplicirana za glavnog glumca Daniela Radcliffea, ali dok gledaš film, ne bi to nikada rekla.

Harry Potter Scene iz Harry Potter filmova koje se nisu dogodile u knjigama: Ovih 6 su dodane samo za film

Radi se o jednoj od scena s početka ovog filma. Scena se zove "Sedam Harryja", a to je ona scena u kojoj Harryjevi prijatelji i članovi Reda feniksa žele osigurati što sigurniji transport Harryja u "sigurnu kuću" kod Weasleyjevih. Kako bi to osigurali da bude što sigurnije, svi popiju "Polyjuice" napitak i svi postanu Harry.

Ova je scena bila teška jer je Daniel Radcliffe morao snimiti svog lika iz perspektive ostalih likova. Iako su se svi pretvorili u Harryja i dalje su zadržali dio svoje osobnosti i Daniel je to morao prikazati i odglumiti. Rekao je i sam jednom da je to bilo katastrofa za snimati. Otprilike je trebalo 95 pokušaja da ta scena bude gotova. Da nije išao toliko dobro to odraditi, scena ne bi bila jednako dobra.

Harry Potter i Kamen mudraca Titlovi na filmu „Harry Potter“ otkrili da smo cijelo vrijeme pogrešno čuli jednu rečenicu - svi su zbunjeni

harry potter Filmovi najteža scena najkompliciranija scena Harry Potter i darovi smrti

Još vijesti