Galerija Đana Smajo Đana Smajo Đana Smajo +5 Đana Smajo - 2

Nema sumnje da će ova pjesma završiti u vrhovima trendinga i da će se početi sve više i više čuti posvuda. Đana je sve oduševila nastupima na IDJ Showu, a sada je ozbiljno krenula u glazbene vode.

Đana je postala prava zvijezda! Njeni su nastupi na glazbenom natjecanju IDJ Show bili bomba, a ako je itko i na tren sumnjao da neće biti toliko dobra kada krene sa svojom glazbenom karijerom i izvan showa, sada će vidjeti koliko se prevario. Već tjednima možeš na društvenim mrežama čuti dio njene pjesme "Alarmantno", a sada je napokon stigla i cijela pjesma, kao i spot. Jedna je od onih pjesmi koja je zarazna i lako ostaje u uhu kada ju samo i jednom čuješ. Uvjeri se i sama.

Njeni su fanovi napokon dobili novu glazbu, a čekali su to mjesecima. Otkad je izbacila pjesmu "Ljubav" postalo je jasno da Đana ima ono nešto i da samo treba nastaviti u smjeru u kojem je i krenula. U komentarima ispod pjesme vlada opće oduševljenje. Ljudi pišu da je ovo sigurno hit ljeta, da je razvalila te da joj je svaka pjesma sve bolja i bolja.

 

 

Pjesma je moderna i zabavna, a iako Đana ovdje nije imala priliku toliko pokazati koliko joj je glas moćan, sigurno će doći i neka pjesma gdje će i to biti u prvom planu. Za sada će njeni fanovi sigurno uživati u "Alarmantno".

Voyage - 2 Voyage se fotkom pohvalio da kupuje u dizajnerskom dućanom – evo što si je ovaj put priuštio

Gordana Marković Upoznaj pjevačicu Gordanu Marković: Koju ti svoju pjesmu preporučuje i što joj je to rekla profa pjevanja?

đana smajo nova pjesma glazba alarmantno pjesma od đane smajo IDJ show pobjednica

Još vijesti