Galerija Voyage poruke (1) Voyage poruke (2) Voyage - 3 +7 Voyage - 2

Balkanska glazbena scena ima svoje tajne, ali Voyage najavljuje potpuno razotkrivanje istine nakon što objavi svoj nadolazeći album. U emotivnoj poruci na svom Instagram kanalu, Voyage je otvorio dušu i otkrio duboko ukorijenjene probleme u industriji koja, prema njegovim riječima, blokira potencijal umjetnika i sputava kreativnost.

Voyage Voyage otvoreno pričao o novoj djevojci i otkrio kada bi se htio zaručiti i vjenčati


U uvodu svoje objave, Voyage izražava žaljenje zbog neostvarenih suradnji i fragmentacije industrije koja sprječava mnoge umjetnike da surađuju. Voyage se posebno osvrnuo na "ljude iz sjene", moćne figure iza kamera koje, prema njegovim riječima, koriste glazbenike kao sredstvo za ostvarivanje vlastitih ciljeva, a ne zbog ljubavi prema umjetnosti. "Oni se ne bave glazbom, njima je biznis nešto drugo, ali eto mi smo kolateralna šteta i rat vode preko nas", naglašava umjetnik.

Voyage poruke (1)

U glavnom dijelu svojih poruka, Voyage ističe da je balkanska glazbena scena opterećena podjelama, ograničenjima i pritiscima, što rezultira nedostatkom raznolikosti u glazbenim katalozima. "Zašto ne bismo mogli samo biti nedjeljiva cjelina?", pita se Voyage, potičući umjetnike da surađuju i podržavaju jedni druge kako bi stvorili bogatiju glazbenu scenu

Voyage Voyage bijesan: Platio 100 dolara šišanje, a iz salona izašao s katastrofalnim rezultatom


Nadalje, Voyage se žali na nedostatak hrabrosti kod umjetnika da istraže nove suradnje i stvaraju raznolike glazbene eksperimente. "Nitko ne želi dati šansu ili barem pokušati nešto promijeniti. Taj cjelokupan pritisak na estradi koji prave ti ljudi iz sjene atmosferu čine negativnom i odvratnom", komentira umjetnik.

U zaključku, Voyage poziva na podršku fanova i obećava da će otkriti sve dokaze koji će potkrijepiti njegove tvrdnje nakon izlaska novog albuma. No, što bi točno moglo biti razotkriveno?

Voyage poruke (2)

Voyageova najava o razotkrivanju industrije potaknula je brojne spekulacije i intrigantna pitanja o budućnosti balkanske glazbene scene. Hoće li Voyageovo hrabro otkrivanje donijeti promjene ili će nam samo otvoriti oči? Odgovori će stići tek nakon izlaska albuma, a do tada fanovi ostaju u nadi da će njegova otkrića stvoriti pozitivne promjene na Balkanu.

Voyage i Henny Kako su izgledali Voyage i Henny na početku karijere: Objavili su staru zajedničku fotku

 

voyage balkan glazba balkanska glazba glazbena scena novi album

Još vijesti