Grše

„Dom sportova je stepenica više u mojoj karijeri, presretan sam što sam dobio priliku nastupati na takvom kultnom mjestu”

Triljski reper i prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste - Grše, ranije je najavio koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji je rasprodanom u kratkom roku. Zbog iznimnog interesa publike, događanje se seli u veći prostor, dok datum ostaje isti. U subotu 10. veljače 2024. godine Grše će po prvi put stati na pozornicu Doma sportova, a novi kontingent ulaznica bit će dostupan u prodaji od ovog četvrtka, 9. studenog.

„Dom sportova je stepenica više u mojoj karijeri, presretan sam što sam dobio priliku nastupati na takvom kultnom mjestu. Pripreme za nastup su već krenule i jako sam posvećen trenutno svemu vezano za to” poručuje Grše, koji iza sebe već ima dva rasprodana samostalna koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Kroz četiri godine aktivnosti, Grše se etablirao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije i to već s debitantskim albumom „Tilurium” iz 2019., da bi zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem „Platinum”. Mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine, a uslijedilo je i priznanje u obliku Rock&Off nagrade.

Singlovima poput Mamba”, „Sip te aktualnim nezaobilaznim ovogodišnjim hitomMamma Mia ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih listi. Upravo je sa singlom „Mamma Mia” u travnju ove godine dosegnuo i #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming soglervisima u Hrvatskoj.

U iščekivanju i u pripremama koncerta u Domu sportova, što će mu biti najveći samostalni koncert do sada, publici poručuje: „Prvo želim zahvaliti publici na ovoj prilici, jer bez njih ne bih bio tu gdje jesam, i povodom toga želim im se odužiti i napraviti najveći spektakl do sada koji će biti isplaniran u najmanji detalj. Ne želim otkrivati previše u vezi nastupa, ali znam da će sigurno biti razina više od svih mojih prethodnih solo koncerata”.

Novi kontingent ulaznica za Dom sportova bit će dostupan u prodaji ovog četvrtka, 9. studenog, putem online platforme Core Event te na fizičkim prodajnim mjestima - Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Pretprodajna cijena ulaznice bit će 12 eura, dok će na dan biti 15 eura. Ranije kupljene ulaznice za Gršin nastup u Tvornici kulture vrijedit će i za koncert u Domu sportova. Organizator koncerta je yem, koji poručuje: Rasprodao je Tvornicu 5 mjeseci unaprijed, pa nam je odmah ostalo samo 50% kapaciteta Doma sportova. Isti datum, druga lokacija. ”

Grše koncert Zagreb u većem prostoru

Još vijesti