Galerija Lily Collins kao Emily Cooper Emily in Paris +0 Scena iz serije u kojoj Emily reže sama šiške

Četvrta sezone serije „Emily u Parizu“, isprva je trebala započeti sa snimanjem krajem ljeta ili početkom jeseni u francuskom glavnom gradu.

No, zbog štrajka scenarista, snimanje novih epizoda je odgođeno. Kako piše Variety, iz Netflixa nisu htjeli komentirati ove navode. No, platforma nije postigla kompromis sa scenaristima pa se cijeli proces odgađa najmanje na dva mjeseca, a bez konkretnog dogovora - možda i dulje.

 

 

Glumica Phillippine Leroy-Beaulieu, koja glumi Emilynu šeficu, ponešto je već otkrila o tome na crvenom tepihu tijekom Filmskog festivala u Cannesu. Na pitanje jelu li planovi za snimanje nove sezone stavljeni na čekanje, glumica je priznala da jesu.

„Malo. Čekamo da se to riješi, vidjet ćemo kako će se riješiti“, rekla je Leroy, 

Tako je snimanje četvrte sezone serije „Emily u Parizu“ odgođeno, baš kao i treća sezona HBO-ove serije „Euforija“, a ista je sudbina zahvatila i finalnu sezonu serije „Stranger Things“. Scenaristi štrajkaju, jer traže veće plaće, bolju zaštitu prava i bolje uvjete rada, a mnogi glumci su im pružili podršku u tim zahtjevima, jer bez scenarista nema ni serija ni filmova. 

Ako tako nastave, stvarno ne znamo što ćemo gledati narednih nekoliko mjeseci. Jedno je sigurno, serije koje smo s nestrpljenjem čekali – očito je da ne ćemo.

Euphoria Veselili ste se novoj sezoni serije „Euforija“? Čini se da ćemo svi skupa još dugo čekati

 

emily in paris odgođeno snimanje serije emily u parizu lily cooper štrajk scenarista odgođeno snimanje serije euforija

Još vijesti