Bingeanje

Pred nama su dugo toplo ljeto i pregršt slobodnog vremena.

Osim uživanja na plaži, vanjskim aktivnostima, druženju s prijateljima, ovo je idealno vrijeme kada bismo pogledali sve one serije o kojima se naveliko govori, a koje možda do sad niste imali vremena pogledati. Isto tako, imat ćete prilike uživati u nekim novima, koje već dosta dugo očekujemo.

Baš je sada pravo vrijeme kada bez grižnje savjesti možemo odraditi maraton i odgledati zavaljeni u klimatiziranim prostorijama neke super serije, znajući pri tome da nas ne čekaju nikakve obveze.

1. Never Have I Ever

Iako je već mjesec dana dostupna na Netflixu, možda je niste stigli pogledati zbog stresova oko ispita, seminara, državne mature ili čega drugoga. Zato je baš sada pravo vrijeme da pogledate posljednju sezonu omiljene tinejdžerske serije.

Never Have I Ever - 1 Izašla je i posljednja sezona „Never Have I Ever“ – svi gledatelji imaju istu reakciju na njen kraj

2. The Witcher

Prvih pet epizoda treće sezone je već dostupno na Netflixu, dok ćemo na preostale tri pričekati do 27. srpnja. Bazirana na istoimenoj knjizi, serija s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi jedna je od najpopularnijih Netflixovih fantastičnih serija do sad.

 

 

3. Silo

Ova utopijska misterija zasnovana je na serijalu knjiga „Wool“, pisca Hugha Howeya. Radnja serije smještena je u podzemnu građevinu u kojoj živi 10 tisuća ljudi, a koji su zatvoreni, jer je planeta postala nenastanjiva. U podzemnom svijetu vlada totalitarizam, a stvari se zakompliciraju kada se pojavi crv sumnje da postoji i život izvan tog zatvora.

4. The Summer I Turned Pretty

Serija se temelji na knjizi Jenny Han, a prati djevojku Isabel koja se svakog ljeta druži s braćom Conradom i Jeremiahom. Problem je što se braća Fisher oboje bore za njezinu naklonost. Druga sezona bit će s još više zapleta, a premijerna epizoda je zakazana za 14. srpnja na Prime Videu. Zatim ćemo gledati jednu po jednu epizodu tjedno sve do posljednje epizode, koja stiže 18. kolovoza.

 

5. Only Murders in the Building

Nova sezona popularne serije stiže 8. kolovoza. Jedva čekamo opet gledati fantastičan trio u sastavu Selene Gomez, Steva Martina i Martina Shorta. Seriji se pridružuje i kultna Merly Streep, a kako najavljuje Hulu, treća sezona nastavlja bamo gdje je druga sezona stala. Možda je omiljeni trio razotkrio ubojicu u drugoj sezoni, ali opet dolazi do nove smrti, što znači da opet imaju posla pred sobom.

 

6. The Idol

Ovo je jedna od onih serija koja je dobila najviše kritika zbog eksplicitnih scena i zbog toga što prikazuje toksičnu vezu. S druge strane, kad se oko nečeg diže tolika prašina, onda morate pogledati sami i uvjeriti se razlog zbog kojeg je to tako.

The Idol Premijera mračnije i luđe verzije „Euforije“: Seriju „Idol“ popljuvali kritičari zbog previše pornografije

 

preporuke serija serije za gledanje ovog ljeta serije koje bismo mogli gledati ovog ljeta serije ljeto 2023

Još vijesti