Galerija Never Have I Ever - 1 Never Have I Ever - 2 Never Have I Ever - 3 +3 Never Have I Ever - 4

Ove nam godine dolazi četvrta sezona serije „Never Have I Ever“, a sada ti na jedno mjesto stavljamo sve glavne informacije koje se za sada znaju, a koje i ti trebaš znati ukoliko ju voliš gledati. Imamo i dobre i loše vijesti.

Devi Vishwakumar nam je prirasla srcu više nego što smo ikada očekivali da bude. Kada smo počeli gledati ovu seriju, mislili smo da nam se neće svidjeti i zapravo smo otvorili prvu epizodu iz čiste dosade. Ispalo je da je serija toliko odlična da smo cijelu sezonu pogledali u jednom dahu! Vrijeme je proletjelo i sada već iščekujemo četvrtu sezonu! Ispada da dolazi i ranije nego što smo očekivali – 8. lipnja! Prošle su sezone došle u srpnju i kolovozu pa je ovo dobra vijest, ipak ćemo ju koji mjesec manje morati čekati.

Never Have I Ever Pikanterije i tajne iza scene sa snimanja serije 'Never Have I Ever': Ovih 10 ne znaju ni najveći fanovi

Kao i prošle sezone, imat će 10 epizoda koje će trajati oko pola sata, tu nema nikakve promjene. To je bila dobra vijest, a sada jedna loša. Ukoliko jako voliš ovu seriju kao i mi, nažalost ti moramo reći da će četvrta sezona ujedno biti i posljednja. To je to. Devi i ekipa završavaju srednju i završava i serija. Nema smisla otezati i razvlačiti – i možda je tako i bolje. Kada se serije nastave snimati u nedogled, izgubi se često nit i to više ne bude to.

Naravno da glavne likove čeka uzbudljiva posljednja školska godina, a ljubavni život glavnog lika, Devi, opet će biti prava katastrofa. Ono što se za sada zna je da se vraća stara glumačka postava, a pojavit će se i jedan novi lik kojeg će utjeloviti glumac Michael Cimino.

 

 

Sve u svemu, čini se da će posljednja sezona ostati vjerna prošlim sezonama, bez velikih izmjena, te da nas čeka zanimljiva i smiješna priča! Jedva čekamo početak lipnja.

Never Have I Ever Ljubavne lekcije koje nas je naučila serija 'Never Have I Ever': 7 bitnih koje ćemo pokupiti od Devi

never have i ever Četvrta sezona nova sezona serija Netflix najava trailer datum kada dolazi je li to posljednja sezona

Još vijesti