Problem mnogih tinejdžera: 'Ovo je realna slika u puno škola, ovo je stvarnost''

Za riječ siromaštvo smo svi čuli mnogo puta. Svakome se pojavi neka asocijacija u glavi, neki pomisle na dječaka u poderanoj odjeći, neki na korice kruha ispred beskućnika, a neki na jednoslojni wc-papir.

Objavljeno prije 6 dana · Opširnije · Komentari (2)

Uništavaju nam život ili su skorz bezopasne - koje su najveće ovisnosti teen generacije?

Ovisnost je podložnost nekoj lošoj navici, koje smo i sami svjesni, no ne možemo prestati s time. Tako sam ja odlučio saznati koliko smo mi tinejdžeri ovisni i o čemu najviše.

Objavljeno 13.03.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Hejteri svuda oko nas: 'Zar nije tužno da imamo potrebu stalno vrijeđati?'

'I hate you! ' ili u prijevodu 'Zavidim ti!'. Naravno, to nije doslovan prijevod. No,ako razmislimo o hejtanju, zapravo i ispada kao zavist. Tu je negdje, na granici između zavisti i ljubomore.

Objavljeno 06.03.2017. · Opširnije · Komentari (1)

Ples do jutra, cuganje ili kauč i krevet - koji si ti tip?

Što vam prvo padne na pamet, kada netko spomene izlazak? Prema vašem odgovoru možemo naići na dvije vrste ljudi, to jest moguća su samo dva odgovora. Prvi odgovor glasi: 'To, idemo piti! ', a drugi odgovor je suprotnost.

Objavljeno 01.03.2017. · Opširnije · Komentari (1)

Svaka škola ih ima - vrste profesora za koje svi znamo

Ovog tjedna odlučio sam pisati o vrstama profesora, to jest o samim profesorima. Kažu da nije dobro 'svrstavati' ljude, ali i sami znamo da smo svi mi svrstani u skupine.

Objavljeno 20.02.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Valentinovo iz muške perspektive - ima li tu uopće čarolije?

Možemo Valentinovo definirati i kao dan u godini kad svaka prosječna srednjoškolka, poneka osnovnoškolka, kao i neka djevojka na drugoj godini faksa čeka da dobije poklon od nekog nepostojećeg dečka.

Objavljeno 13.02.2017. · Opširnije · Komentari (0)
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se