Jedni ga mrze, drugi obožavaju - koji je tvoj stav o tjelesnom?

Sport je fizička aktivnost koju čovjek izvodi iz natjecateljskih razloga. Ponekad se natječe s drugima, a ponekad sam sa sobom. Zapravo, sport je sličan hranjenju jer ponekad jedemo u društvu,a ponekad sami kao list na vjetru.

Objavljeno prije 3 dana · Opširnije · Komentari (0)

Mobitel, rođendan ili koje je godine bila Krbavska bitka? Najgore situacije kad pamćenje zakaže

Zaboravljanje je najgore kada se dogodi u važnim situacijama poput pisanja ispita o kojem ti ovisi zaključna ocjena, odlaska na putovanje (a nisi kupio/ kupila kartu), kuhanju sarme (a nemaš kupusa) ili važnom razgovoru s nekom jo

Objavljeno 15.05.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Politika i mladi: Jesu li nedovoljno informirani ili jednostavno nikog nije briga?

Kažu da su mladi vrlo nezainteresirani za politiku. To je istina, rijetko tko danas prati Dnevnik i sve političke situacije unutar Hrvatske,a pogotovo svijeta. Jedino od Dnevnika što većina prati je e-Dnevnik. Jednostavno, to je i

Objavljeno 10.05.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Čemu ide tvoj glas - selo ili grad?

Kada čujemo riječ selo, odmah pomislimo na krave, svinje, prirodu, konje, bake i izmet. Kada čujemo riječ grad, to nas asocira na užurbanost, automobile, gužve, smog.

Objavljeno 04.05.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Društvene mreže vs. realnost - najčešće poze u kojima svi ispadaju 'dobro'

Istina, svi smo mi puno ljepši na našim fotografijama na društvenim mrežama jer ih provučemo kroz stotinjak filtera, pojačamo svjetlost, smanjimo sjene, uklonimo crvene oči, prilagodimo fotku da ne bude ukošena, pojačamo kontrast

Objavljeno 25.04.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Svi putnici do škole kuže ovo - tipovi osoba koje srećemo u autobusu

Svi znamo što je autobus. Također znamo da naprijed uvijek sjede tihe osobe, na sredini srednje glasne, a na kraju vrlo glasne. To se najviše očituje u tome kada se ide na neku ekskurziju, pa svi prema tome kriteriju zauzmu svoja

Objavljeno 18.04.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Prava i fejk prijateljstva: 'Uvijek imamo priliku odabrati između dva puta'

Prijateljstvo je jedna vrsta ljubavi koju istovremeno dobivaš i pružaš. Nije prijateljstvo menstruacija, ako misliš na to jer imaš mjesečnicu isto kada i tvoja najbolja prijateljica. To je prirodna slučajnost.

Objavljeno 10.04.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Velike, male i bijele - koliko često i zašto lažemo onima koje najviše volimo?

Biti iskren je vrlo lako izgovoriti, ali teško je to provesti u djelo. Najzanimljivije je što se stvarno svi pokušavaju ubaciti u taj koš jer smatraju da će tako biti više cijenjeni. Iskrene osobe se takve rađaju, prema mom mišlje

Objavljeno 03.04.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Problem zvan seks – čega se najviše boje cure, a čega dečki?

Seks, snošaj ili vođenje ljubavi? Možda ipak spolni odnos. Svakog dana, svakog sata, čak i ovoga koji je nestao pomicanjem kazaljki, smo bukirani temama o spolnim odnosima.

Objavljeno 27.03.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Problem mnogih tinejdžera: 'Ovo je realna slika u puno škola, ovo je stvarnost''

Za riječ siromaštvo smo svi čuli mnogo puta. Svakome se pojavi neka asocijacija u glavi, neki pomisle na dječaka u poderanoj odjeći, neki na korice kruha ispred beskućnika, a neki na jednoslojni wc-papir.

Objavljeno 20.03.2017. · Opširnije · Komentari (2)

Uništavaju nam život ili su skorz bezopasne - koje su najveće ovisnosti teen generacije?

Ovisnost je podložnost nekoj lošoj navici, koje smo i sami svjesni, no ne možemo prestati s time. Tako sam ja odlučio saznati koliko smo mi tinejdžeri ovisni i o čemu najviše.

Objavljeno 13.03.2017. · Opširnije · Komentari (0)

Hejteri svuda oko nas: 'Zar nije tužno da imamo potrebu stalno vrijeđati?'

'I hate you! ' ili u prijevodu 'Zavidim ti!'. Naravno, to nije doslovan prijevod. No,ako razmislimo o hejtanju, zapravo i ispada kao zavist. Tu je negdje, na granici između zavisti i ljubomore.

Objavljeno 06.03.2017. · Opširnije · Komentari (1)O autoru...Ja sam Alen, Žigić Alen. Imam 17 godina i dolazim iz Slavonije, iz istočnog sela-Bošnjaci (konzervativno mjesto).

Pohađam Zdravstvenu i veterinarsku školu dr. Andrije Štampara za medicinskog tehničara. Idem u 3.A razred (najbolji razred ikad).

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se