Oduvijek su ti se sviđali detektivski filmovi? Voliš rješavati zagonetke, razbijati kodove i tražiti tragove? Imaš prijatelje koji dijele tvoju strast? Portal PokloniMe i Teen385 imaju odličnu stvar za tebe!
Avantura kao iz filmova: vodimo tebe i tvoje prijatelje u Escape Room!

Avantura kao iz filmova: vodimo tebe i tvoje prijatelje u Escape Room!Oduvijek su ti se sviđali detektivski filmovi? Voliš rješavati zagonetke, razbijati kodove i tražiti tragove? Imaš prijatelje koji dijele tvoju strast? Portal PokloniMe i Teen385 imaju odličnu stvar za tebe!

Escape Room igre namijenjene su svima koji se žele dobro zabaviti, a pritom i testirati svoje sposobnosti poput logike, opažanja, zaključivanja.

Sve što trebaš je odabrati troje ili četvero prijatelja koje bi poveo na Zagrebački velesajam gdje ćete dobiti priliku za bijeg iz zaključane sobe u 60 minuta, a da dođete do konačnog rješenja morate savladati cijeli niz logički povezanih zagonetki i što je najvažnije od svega – raditi u timu. 3 sobe između kojih možete odabrati jednu po svom izboru su: The office of John Monroe, MindCrime igra ili The Lab of Dr.Lev Pasted.Ako želiš iskusiti ovu avanturu, odi na naš fan page te u komentarima tegaj 3 ili 4 prijatelja s kojima bi išao, a mi ćemo u ponedjeljak u podne odabrati imena sretnih dobitnika.

Cool portal PokloniMe krije još mnogo originalnih, zabavnih i fora poklona koje bi tvoji prijateljica/dečko/rođak/sestra sigurno voljeli dobiti. Njihovu ponudu škicni ovdje.Objavljeno 14.04.2016. u kategoriji Nagradne igre
Tagovi: Nagradna igrda, Pokloni Me, Escape Room

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se