Ukoliko ne živite pod kamenom, niste mogli pobjeći od književne trilogije »Pedeset nijansi sive« koja je zavladala svijetom i doživjela svoj vrhunac u istoimenoj filmskoj adaptaciji.
Dijelimo super nagrade iz filma '50 nijansi crne'

Dijelimo super nagrade iz filma '50 nijansi crne'Ukoliko ne živite pod kamenom, niste mogli pobjeći od književne trilogije »Pedeset nijansi sive« koja je zavladala svijetom i doživjela svoj vrhunac u istoimenoj filmskoj adaptaciji.

Sada je vrijeme da erotičnu priču stoljeća pogledamo i s druge strane – a za to su se pobrinuli scenaristi filma 'Pedeset nijansi crne'.

Ova super komedija nasmijat će vas do suza, a iako smo sigurni da ćete ju dugo pamtiti, odlučili smo vam podijeliti nekoliko poklona koje ćete moći koristiti svaki dan. Dijelimo jednu majicu iz filma, promo paket koji uključuje majicu, crnu knjižicu, kama sutra kockice i olovku te dvije ulaznice za kino za sve one koji su 'propustili gradivo'.Ako želite neku od ovih cool nagrada, navedite dva imena iz glumačke postave filma, a odgovore šaljite do ponedjeljka 08.02. na info@teen385.com, a ovo vam može poslužiti kao 'šalabahter'.

Sretno!

Imamo dobitnike! Nagrade su osvojili:

Tea Horvatić - promo paket

Marinela Petanović - majica

Lucija Vulić - kino ulazniceObjavljeno 05.02.2016. u kategoriji Nagradne igre
Tagovi: Nagradna igra, Pedeset nijansi crne

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se