Budući da je danas međunarodni dan zagrljaja, pozvali smo vas da širite ljubav među svojim prijateljima i šaljete nam fotke.
Međunarodni dan zagrljaja: tko je osvojio precool bilježnice?

Međunarodni dan zagrljaja: tko je osvojio precool bilježnice?Budući da je danas međunarodni dan zagrljaja, pozvali smo vas da širite ljubav među svojim prijateljima i šaljete nam fotke.

Na mail i na WhatsApp smo dobili mnogo fotografija; neke su nas nasmijale, neke raznježile, ali sve su nam se jako svidjele. Ipak, možemo nagraditi samo jednu pa smo precool 'Hrvatske tragedije' bilježnice ovaj put odlučili dati Noi Sečan koja nam je poslala ovu fotografiju:Noa, javi nam se na mail info@teen385.com, a ostalima poručujemo da ne budu tužni jer uskoro slijede nove zabavne nagradne igre!Objavljeno 21.01.2016. u kategoriji Nagradne igre
Tagovi: Zagrljaj, Bilježnice, Fotka, Prijatelji

Povezano

MatijaNAILS

MatijaNAILS

Puni hvala!!! Adressa je : Velka Gorica Krizaniceva 4a111!!!

MatijaNAILS

MatijaNAILS

Nisam vidio ovo peije. Hvala vaaaam <3333333 voljam vas curke


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se