Hrvatska gotovo da je hipnotizirana kada krene nogometna ludnica. Svi navijamo, svi smo glasni i šaljemo pozitivne vibracije našim igračima.
Nogometno ludilo: saznaj koji si tip navijača i osvoji precool paket

Nogometno ludilo: saznaj koji si tip navijača i osvoji precool paketHrvatska gotovo da je hipnotizirana kada krene nogometna ludnica. Svi navijamo, svi smo glasni i šaljemo pozitivne vibracije našim igračima.

Najbolji smo navijači na svijetu, a uz Snickers možemo saznati i koji smo tip navijača ukoliko riješimo test na Facebook stranici Snickers Hrvatska. Osim toga, Snickers se pobrinuo da ne budete gladni dok traje nogometno ludilo pa vas pod sloganom 'Loše si baš kad gladan navijaš' nagrađujemo originalnim paketom koji se sastoji od sportske torbe, sportske bočice, navijačkog rekvizita i prefinih Snickers čokoladica.

Sve što trebate učiniti jest odgovoriti na pitanje: s kojim zemljama je Hrvatska u skupini na ovom Europskom prvenstvu?

Točne odgovore šaljite na info@teen385.com te svakako navedite svoje ime i prezime, datum rođenja i adresu.

Imamo dobitnike! Poklon pakete su osvojili Josip Grgurević i Tea Lujić. Čestitamo!Ako vam to nije dovoljno nagrada, uvijek možete okušati sreću na službenoj Facebook stranici Snickers Hrvatska, gdje svakog tjedna možete osvojiti niz nagrada, a kako biste ih osvojili potrebno se fotografirati u stilu navijača sa sličice iz Snickers čokoladice i svoju fotografiju objaviti na navedenoj Facebook stranici.Druga nagradna igra aktualna je na hrvatskom Snickersovom micrositeu. Da biste osvojili stolni nogomet, Play Station 4, brdo Snickers čokoladica i navijačke rekvizite potrebno je skupljati sličice navijača iz Snickers čokoladica i njih tri poslati na zadanu adresu.

Upravo to trenutno radi naša poznata kolumnistica i voditeljica, najveća obožavateljica čokoladica, Andrea Andrassy, koja je osim svega navedenog i strastvena navijačica kad god negdje igraju naši sportaši. Iako je uvriježeno mišljenje da djevojke ne prate nogomet i manje navijaju, Andrea uvjerava u suprotno jer kaže da je jednako glasna navijačica kao momci. Osim toga, jednako je tijekom utakmica, baš kao i dečki, bolji sudac od onog na terenu i bolji igrač nego onih 11 koji igraju.

'OK, OK, da me pitate znam li što je zaleđe malo bih guglala, ali zato znam što je izvrsna čokoladica i prepoznati fora nagradnu igru. I ja skupljam navijače iz Snickersa…Za sada ih imam podosta. Osim toga, jako glasno navijam kad god krene nogometna ludnica pa me zanimalo koji bih ja tip Snickersovog navijača bila. Riješila sam ga na Snickersovoj Facebook stranici i ispalo je da sam HOT HEAD. Pa, kad malo bolje razmislim vrlo često i je tako' ispričala je simpatična Andrea Andrassy.Objavljeno 10.06.2016. u kategoriji Nagradne igre
Tagovi: Snickers, Nogomet, Navijanje, Navijač

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se