Zadatak je bio da se s razredom fotkate ispred ploče na kojoj je pisao slogan, a iako su nas svi oduševili svojom kreativnošću, jedan razred odnio je pobjedu.
Odabrali ste najkreativniji slogan – evo koji razred osvaja majice

Odabrali ste najkreativniji slogan – evo koji razred osvaja majiceZadatak je bio da se s razredom fotkate ispred ploče na kojoj je pisao slogan, a iako su nas svi oduševili svojom kreativnošću, jedan razred odnio je pobjedu.

Prva tri mjesta razlikuje tijesan rezultat, no čini se da vam se slogan 8. razreda Osnovne škole Bratoljuba Klaića iz Bizovca najviše svidio jer su upravo oni dobili najviše glasova!

'8a has left the building' natpis je koji će se naći na majicama koje Teen385 poklanja cijelom razredu. Čestitamo pobjednicima, a ostalima želimo više sreće drugi put.
Objavljeno 22.04.2016. u kategoriji Nagradne igre
Tagovi: Majice, Slogan, Natječaj

Povezano

lela1

lela1

drago mi je da su pobjedili glasala sam za njih

Takodjer sam glasala za njih i drago mi je sto su pobjedili jer su jedini imali originalan natpis :D

TeenPetra

TeenPetra

Glasala sam za njih i zbog orginalnog natpisa i zato kj nisu 7 il 6 jer bilo bi glupo da su oni dobili majce a vidjet ce se sljedece god opet


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se