Da, znamo da je preostalo još dva mjeseca do ljetnih praznika, ali ako uzmemo u obzir da smo već zakoračili u travanj, mogli bismo reći da se školska godina lagano približava kraju.
Osvoji majice za cijeli razred: još uvijek skupljamo fotke – a gdje je tvoja?

Osvoji majice za cijeli razred: još uvijek skupljamo fotke – a gdje je tvoja?Da, znamo da je preostalo još dva mjeseca do ljetnih praznika, ali ako uzmemo u obzir da smo već zakoračili u travanj, mogli bismo reći da se školska godina lagano približava kraju.

Osmaši i maturanti će se rastati sa svojim kolegama, a neke od njih će možda ponovno sresti u novim školskim klupama ili studentskim predavaonama. No ne mora svaki kraj biti tužan – Teen385 odlučio je zasladiti posljednje mjesece s našim školskim kolegama.

Zato smo odlučili jedan cijeli razred nagraditi majicama s natpisom po izboru! Iako je ovo idealno za maturante ili učenike osmih razreda, sudjelovati mogu apsolutno svi.

Neke fotke su nam već pristigle, ali i dalje nestrpljivo iščekujemo tvoju fotografiju!Sve što trebaš učiniti jest okupiti svoj razred ispred ploče na kojoj ćete napisati natpis koji biste željeli na majicama te svojim mobitelom/kamerom/fotićem ovjekovječiti ovaj trenutak. Uz fotku navedite razred, školu i mjesto iz kojeg dolazite te napišite zašto ste odabrali baš taj natpis/slogan, a zatim nam ju pošaljite na mail info@teen385.com

Zaposlite moždane vijuge, smislite fora natpis, fotkajte se i šaljite nam – jedva čekamo :)Objavljeno 07.04.2016. u kategoriji Nagradne igre
Tagovi: Majice, Razred, Natpis, Škola

Povezano

KristinaMPT

KristinaMPT

Pa pisali ste vec o ovome...stalno se ponavljate


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se