Otkada je nastava završila, nema zvuka jutarnjeg alarma, stresa oko zadataka iz matematika i višesatnog sjedenja u školskim klupama.
Vrijeme je za igru: pokaži nam svoj ljetni dan

Vrijeme je za igru: pokaži nam svoj ljetni danOtkada je nastava završila, nema zvuka jutarnjeg alarma, stresa oko zadataka iz matematika i višesatnog sjedenja u školskim klupama.

Neki ljeto provode na plaži, a neki su ostali doma gdje osvježenje pronalaze u jezerima, rijekama ili bazenima. A kako ti provodiš ljeto?

Nabavili smo jedan precool Essence paketić u kojem se nalazi mnogo fora stvari i želimo ga dati tebi – da, TEBI! Sve što trebaš napraviti jest na svom Instagram profilu objaviti fotku svog ljetnog dana. To može biti selfie, kućni ljubimac, drvo, plaža, društvo, hrana – štogod najbolje dočarava način na koji provodiš praznike. Vlasnika fotke koja nam se najviše svidi nagradit ćemo ovim Essence paketićem.PRAVILA:

Nagradni natječaj odvija se ISKLJUČIVO na Instagramu (fotke koje nam šaljete u inbox ili na mail nećemo uzeti u obzir)

Kada objaviš fotografiju s kojom želiš sudjelovati, obavezno stavi hashtag #LjetosTeen385 kako bismo ju vidjeli i provjeri postavke profila (fotografije sa 'zaključanih profila' nažalost nećemo moći vidjeti)

Svaki korisnik može sudjelovati samo s JEDNOM fotografijom

Fotke moraju biti vaše - svi koji preuzmu tuđe fotografije s interneta bit će diskvalificirani

Natječaj traje do 25.07. do ponoći, a u utorak 26.07. ćemo proglasiti pobjednika.

Nagradna igra je završila, a sretna dobitnica je Marina Herceg :) Molimo Marinu da nam se javi na mail info@teen385.com!
Objavljeno 19.07.2016. u kategoriji Nagradne igre

Hahhgag

Hahhgag

A što je sa nagradnom igrom za escape room ?


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se