0

Hrvatski autoklub (HAK) raspisao je natječaj u kojem traže kreativce koji će osmisliti film i slogan na temu ‘Sigurnosni pojas u prometu’.

Natječaj se organizira u svrhu promicanja sigurnosti u prometu i korištenja sigurnosnog pojasa kao sastavni dio projekata '10 Zlatnih pravila u prometu' koje HAK realizira u sklopu suradnje s FIA-om i 'KLIK- sigurnosni pojas, navika odgovornog ponašanja u prometu' koje HAK realizira u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Važne informacije: možeš se prijaviti ako si mlađi ili mlađa od 24 godine, a glavna nagrada iznosi čak 15.000 kuna!Ako se odlučiš prijaviti za film:


Na natječaj za snimanje filma mogu se prijaviti mladi do navršene 24. godine. Prijavitelj može biti pojedinac ili grupa, a može prijaviti samo jedan rad. Tema filma mora biti ‘Sigurnosni pojas u prometu’, a sam film može biti bilo kojeg filmskog roda, vrste i žanra, trajanja do 2 minute.

Nagrada za prvo mjesto iznosi 15.000 kuna, za drugo 10.000, a trećeplasirani će biti nagrađeni sa 7.000 kuna. HAK zaprima prijavnice i radove u digitalnom obliku do nedjelje 15. travnja 2018. do 23.59 sati na e-mail 10zlatnihpravila@hak.hr.

Ako se odlučiš prijaviti za slogan:
Baš kao i za film, do nedjelje 15. travnja 2018. možeš poslati svoju ideju za slogan na temu
‘Sigurnosni pojas u prometu’.  Na natječaj se također mogu prijaviti samo mladi do navršene 24. godine.

Na temelju odluke posebnog povjerenstva HAK će nagraditi najbolji slogan nagradom u visini 5.000 kn. Nakon provedbe natječaja HAK stječe pravo korištenja nagrađenog slogana, o čemu se autor nagrađenog slogana obvezuje zaključiti poseban ugovor s HAK-om.

Sve detalje, kao i prijavnice i upute pronađite na službenim stranicama HAK-a. Sretno svima!

Foto: Unsplash

I.I./HAK

HAKHrvatski autoklubnatječajfilmslogan

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

110.869
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se