U kina je stigao film Odana koji je treći dio serijala Različita, a dobitnik sve četiri knjige o distopijskom svijetu punom laži i obmana možeš postati baš ti!
Zaigrajmo se: dijelimo četiri nastavka knjige `Različita`

Zaigrajmo se: dijelimo četiri nastavka knjige `Različita`U kina je stigao film Odana koji je treći dio serijala Različita, a dobitnik sve četiri knjige o distopijskom svijetu punom laži i obmana možeš postati baš ti!

U suradnji s nakladom Ljevak, portal teen385 podijelit će  komplet od četiri knjige o Različitima. Priču o podijeljenom svijetu i o glavnoj protagonistici Tris koja se nikako ne uklapa u takvo društvo možete imati baš vi na svojoj polici.

Cilj ove nagradne igre je promicanje čitanja, a ne samo gledanja filmova o popularnom distopijskom svijetu. Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, sve što trebate napraviti je napisati koji vam je najdraži lik i zašto iz nastavka Odana.

Pobjednica nagradne igre je Tonka Pajnogač i molimo ju da nam se javi sa svojim podacima na info@teen385.com


Objavljeno 16.03.2016. u kategoriji Nagradne igre
Tagovi: Različita, naklada Ljevak, Odana

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se