Kako ste naučili što je to menstruacija? Jeste li pročitali to u knjizi iz biologije, u nekom teen časopisu ili ste imali razgovor s mamom ili tatom u kojem su ti objasnili što te čeka?
Evo kako izgleda kada roditelji djeci objašnjavaju što je menga

Evo kako izgleda kada roditelji djeci objašnjavaju što je mengaKako ste naučili što je to menstruacija? Jeste li pročitali to u knjizi iz biologije, u nekom teen časopisu ili ste imali razgovor s mamom ili tatom u kojem su vam pokušali objasniti što se događa s tvojim tijelom i što te sve čeka?

Razgovor o mengi, seksu ili nekoj drugoj pomalo tabu temi nije niti malo ugodan i uglavnom samo šutimo i čekamo da nam starci objasne sve što misle da je potrebno. Baš tako nekak je izgledao i video u kojem roditelji objašnjavaju svojim tinejdžerima što i kako stvari funkcioniraju. Neki su se zgražali, neki su pažljivo slušali dok su treći od neugode samo jedva čekali da razgovor završi. Sve u svemu – vrlo komično!

f

Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Zašto nas bole grudi prije i za vrijeme menge?

Menga, trudnoća, svrbež: ginekologinja odgovara na vaša pitanja

Znate li zašto menga ima neugodan miris?Objavljeno 09.01.2017. u kategoriji Videomix
Tagovi: menga, menstruacija, roditelji

Povezano

Katy2003

Katy2003

o moj bože kud ovaj svijet ide


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se