Facebook točno zna jesi li u vezi s nekim ili ne bez obzira na to što ti piše u tvojim postavkama ili imaš li sliku s dečkom na profilnoj. Kako?
Vjerovali ili ne – Facebook točno zna jesi li u vezi ili solo

Vjerovali ili ne – Facebook točno zna jesi li u vezi ili soloKad uđeš u vezu s nekim logičan korak je stavljanje i statusa 'u vezi' na Facebooku odmah nakon što te pitao želiš li biti njegova cura. I što je super jer ćeš dobiti brdo lajkova i srca na objavu, ali problem je kad prekinete i kad trebaš ponovno staviti status 'solo'.No, čini se da Facebook točno zna jesi li u vezi s nekim ili ne bez obzira na to što ti piše u tvojim postavkama ili imaš li sliku s dečkom na profilnoj. Kako? Facebookovci su proveli istraživanje pod nazivom  'The Formation of Love' u kojem su otkrili da je ekipa koja češće objavljuje stvari na ovoj društvenoj mreži uglavnom solo. S druge strane, oni koji ne objavljuju tako često su u vezi.Kako su to otkrili?

Skupili su grupu ljudi  koji su nedavno promijenili svoj status iz 'solo' u 'u vezi'. Proučavali su njihove objave prije i poslije mijenjanja statusa u vezi i zaključili su da su svi smanjili svoje objave.  Objasnili su to tako da se jednostavno parovi više druže uživo i provode kvalitetno vrijeme daleko od  društvenih mreža dok se ekipa koja je solo trudi što bolje prikazati na Facebooku objavljivajući pjesme, statuse ili videa.

Foto: Shutterstock/Facebook

I.I.

Pročitajte još:

Huligani iz Gimnazije objasnili: evo kako izgleda Facebook u pravom životu

Stalkeri, oprez: Instagram obavještava kada napravite screenshot nečije fotke

Smije se cijeli internet - mama osramotila kćer na Facebooku


Objavljeno 10.01.2017. u kategoriji Videomix
Tagovi: Facebook, status, veza, solo,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se