5 stvari o kojima potajno brinu i dečkiJedan je muškarac po imenu John Gray jednom rekao da su muškarci s Marsa, a žene s Venere. I iako ti se ponekad doista može činiti da nikad nećeš prokljuviti muški mozak (ako si djevojka) ili shvatiti što to skriva ženska glava (ako si dečko), istina je da i dečki i cure imaju slične strahove, stvari koje ih opterećuju i zbog kogih šize.

Svi mi imamo svoje brige, a ako misliš da dečki kroz život prolaze bez ijedne brige na svijetu, možda ćeš se iznenaditi kad čuješ da to uopće nije tako. Čak i u testosteronskoj zoni postoje situacije, dijelovi tijela i svašta drugo što može dečke dovesti do ruba živčanog sloma.

Flertanje

Ovaj je postupak dečkima poput učenja stranog jezika i trebat će im neko vrijeme da shvate da njihovu djevojku/simpu uopće ne zanima nogomet niti igranje pucačina na najnovijoj 'Plejki'. Trebat će mu neko vrijeme da shvati da jedan pogrešni emoji može značiti život ili smrt i da priču o najnovijim hlačama svoje djevojke mora strpljivo poslušati prije nego se prebaci na prepričavanje najnovije dogodovštine iz parka ili sportskog kluba u kojem trenira.Unatoč svemu tome, sigurno će biti tužan ako mu ne odgovoriš na poruku ili ako vidi da njegove metode 'upucavanja', ma kakve bile, uopće ne dopiru do tebe.Objavljeno 14.07.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: brige, dečki, uklapanje, opterećenje, samopouzdanje

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se