Ti na plaži ili ti na stepenicama ispred škole ili ti ležiš na travi ili u snijegu? Fotka je dobila brdo lajkova i komentara, no za savršenu fotku treba ipak pohvaliti nekog drugog.
 Bff ili dečko: Tko se krije iza tvoje savršene fotke na Instagramu?

Bff ili dečko: Tko se krije iza tvoje savršene fotke na Instagramu?Ti na plaži ili ti na stepenicama ispred škole ili ti ležiš na travi ili u snijegu? Fotka je dobila brdo lajkova i komentara, no za savršenu fotku treba ipak pohvaliti nekog drugog. Da u tom trenutku uz tebe nije bila tvoja bff ili dečko – fotke ne bi bilo. Ili bi morala opaliti selfie, a to nije to.

Uglavnom, kao zezancija na ovu temu nastao je Instagram i Facebook profil Boyfriends of Instagram koji prikazuje kroz sve što prolaze naši dečki ili bff kad bi se mi slikale za novu profilnu.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjLežanje na podu, ptičja perspektiva, čučanje u neudobnom položaju ili skok s klupe – sve su to situacije koje su mnogi prošli zbog savršene fotke. Tko je tvoja osoba koja je uvijek spremna na fotkanje – fotkanje tebe?

Foto: Instagram/Facebook

I.I.

Pročitajte još:

Prepoznaješ li sebe ili svoje frendove? Ovo su najveći selfie failovi ikad

Selfie test: Postoje samo tri vrste osoba – koja si ti?

Je li moguće? Selfie štap otkriven u filmu iz 1969. godine

Objavljeno 17.02.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: Instagram, dečko, bff,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se