Snapchat obožavaš zbog videa, a Facebook zbog toga što tamo imaš hrpu frendova? Onda je ovo idealna aplikacija za tebe.
Bolja od Snapchat i Facebooka – jeste li već instalirali novu aplikaciju Houseparty?

Bolja od Snapchat i Facebooka – jeste li već instalirali novu aplikaciju Houseparty?Snapchat obožavaš zbog videa, a Facebook zbog toga što tamo imaš hrpu frendova? Onda je ovo idealna aplikacija za tebe. Za one koji još ne znaju Housepartyje aplikacija za video razgovore više korisnika, odnosno za povezivanje prijatelja.

Aplikacija je toliko zaludila ekipu diljem svijeta da Facebook razmišlja o njenom kopiranju i tijekom ove jeseni mogli bi predstaviti aplikaciju Bonfire s istim/sličnim opcijama.Iako broj korisnika Housepartyja nije velik u usporedbi sa Snapchatom i pogotovo Facebookom te ga koristi oko 20 milijuna pretežno tinejdžera, ono po čemu je ova aplikacija zanimljiva jest vrijeme koje provede uz ovu aplikaciju tijekom dana. Dok korisnici Snapchata na ovoj aplikaciji prosječno dnevno provode oko 30 minuta, na Facebooku, Instagramu i Messengeru su oko 50 minuta, prosječno vrijeme korištenja Housepartyja je 51 minuta.Sima Sistani, jedna od osnivačica Houspartyja, kaže kako mladi vole njihovu aplikaciju jer se putem nje mogu povezati s prijateljima i biti ono što jesu, a ne neka uljepšana i filtrirana, odnosno lažna verzija koja se prikazuje javnosti, za razliku od npr. Facebooka na kojem veliki broj korisnika objavljuje statuse i fotografije kako bi impresionirao prijatelje i pokazao se u drugačijem/lažnom svjetlu.

Foto: Houseparty

I.I./
Mashable/Zimo.hr

Pročitajte još:

OPREZ! Nemoj puniti mobitel na krevetu – ovo bi se moglo dogoditi i tebi

Riječi koje pale: ovako zahuktaj atmosferu tijekom dopkanja

Kako pročitati poruku na Facebook Messengeru bez da to pošiljatelj vidi?

Objavljeno 11.09.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: Houseparty, aplikacija, Facebook, Snapchat

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se