Aliia Nasyrova iz Latvije ima kosu dužu od 2 metra, točnije 230 centimetra. Ova se cura nije šišala punih 20 godina, a kosa joj je toliko duga da joj zauzima cijelu jednu stranu kreveta. Težina njezine kose je 2 kilograma, a za njezino pranje i sušenje joj treba cijeli jedan dan.
Cool ili totalni apsurd? Ima kosu dužu od 2 metra i ne namjerava ju ošišati

Cool ili totalni apsurd? Ima kosu dužu od 2 metra i ne namjerava ju ošišatiNajviši čovjek ili najdeblji, žena s najdužim noktima ili pak najstariji mačak na svijetu? Sve su to titule koje nosi ekipa u Guinnessovoj knjizi rekorda, a ova cura je na dobrom putu za postane i ona njihov član.

Naime, Aliia Nasyrova iz Latvije ima kosu dužu od 2 metra, točnije 230 centimetra. Ova se cura nije šišala punih 20 godina, a kosa joj je toliko duga da joj zauzima cijelu jednu stranu kreveta. Težina njezine kose je 2 kilograma, a za njezino pranje i sušenje joj treba cijeli jedan dan.

`Ljudi mi govore da se ošišam, ali mene nije briga´, govori Allia te nadodaje da voli znatiželjne poglede na ulici, a kao najveći strah navodi `žvaku u kosi´.Allia je kosu počela puštati zahvaljujući priči o Zlatokosi i ostalim Disney princezama duge kose `U djetinjstvu sam jako voljela dugu kosu. Htjela sam imati kosu poput princeza. S obzirom na to da mi je kosa jako, jako duga nekad slučajno stanem na nju.´, objasnila je Allia.Allia tvrdi da se neće natjecati za Guinnessovu knjigu rekorda u kategoriji najduže kose jer titulu trenutno drži žena čija je kosa dugačka 5 metara.

Što mislite o ovome, da li je to totalno apsurdno ili precool?
Foto: Profimedia/ Facebook

S.T.R.

Skroz cool - pogledaj što mjesto na kojem imaš madež govori o tebi?

`Fotošopirala si se da izgledaš mršavije od frendice´ - internet trolovi opako napali ove dvije cure

OMG Aplikacija koja prepoznaje lica? Uslikaj i saznaj tko je onaj slatki dečko iz tramvajaObjavljeno 20.03.2017. u kategoriji Zanimljivosti


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se