Nova reklama Coca-Cole izazvala je brojne podijeljene reakcije – jednima je super, drugima je bzvz jer je 'gay friendly', a većina ju još nije ni vidjela. Uglavnom, Coca-Cola je oduvijek znala dobro spinati i raditi dobre reklame.
Dio ekipe je oduševljen - jeste li već vidjeli kontroverznu reklamu za Coca-Colu?

Dio ekipe je oduševljen - jeste li već vidjeli kontroverznu reklamu za Coca-Colu?Nova reklama Coca-Cole izazvala je brojne podijeljene reakcije – jednima je super, drugima je bzvz jer je 'gay friendly', a većina ju još nije ni vidjela. Uglavnom, Coca-Cola je oduvijek znala dobro spinati i raditi dobre reklame.Najpopularnije piće na svijetu, Coca-Cola (ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu – odmah nakon riječi 'OK') uvijek mijenja stvarnost svojim reklamnim kampanjama pa tako i sada. Prije više od mjesec dana objavila je reklamu pod nazivom 'Pool Boy', jednominutni video u kojem se brat i sestra bore za pažnju zgodnog čistača bazena i prepiru se oko toga tko će mu ponuditi Coca Colu. Oboje ga promatraju, svatko sa svojeg prozora i potrče prema frižideru istovremeno kako bi ga 'spasili' od vrućine, ali mama ih pretekne.Reklama je dio globalne kampanje 'Taste the Feeling' u kojoj svira poznata talijanska pjesma 'Come prima'. 'Ovo je ljudska priča u kojoj je Coca-Cola ima centralnu ulogu u stvaranju drame', objasnio je Ali Brubaker iz Coca-Cole. Cilj ove reklame, nastavlja bio je 'poslati kulturno značajne poruke, ne kao glavnu temu'.
Nama se totalno sviđa i nismo očekivali ovakav rasplet, a vi?

Foto: YouTube/Pixabay

M.Z.


Pročitajte još:

OMG Reklama za McDonald's šokirala mnoge: 'Nema šanse da više ikad tu jedem'

OMG Izašla nova Coca-Cola s neobičnim učinkom - biste li ju isprobali?

Nova Zarina reklama razbjesnila fanove – slažete li se?Objavljeno 18.05.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: Coca-Cola, reklama, gay friendy

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se