Izgleda da Facebook mijenja pravila – od sada će uvesti mogućnost oglašavanja i unutar Messenger aplikacije i to u 'home tabu', piše Mirror. Nakon šest godina uživanja bez reklama, čini se da više nećemo biti pošteđeni oglašivača.
Facebook Messenger se mijenja na gore – očekujte reklame i tamo gdje ih nije bilo

Facebook Messenger se mijenja na gore – očekujte reklame i tamo gdje ih nije biloIzgleda da Facebook mijenja pravila – od sada će uvesti mogućnost oglašavanja i unutar Messenger aplikacije i to u 'home tabu', piše Mirror. Nakon šest godina uživanja bez reklama, čini se da više nećemo biti pošteđeni oglašivača.

Naime, od pokretanja aplikacija 2011. godine do sada, Messenger je bio u potpunosti bez oglasa (za razliku od Facebooka), ali sada su, nakon testiranja u Australiji i Tajlandu, odlučili da će reklamiranje postati globalno.Messenger ima više od 1.2 milijarde redovitih korisnika pa će se time proširiti doseg kampanja i povećati učinkovitost. Njime se već dugo služimo za slanje tekstualnih poruka, dijeljenje fotografija, video snimki, igranje igara i zvanje prijatelja, a sada nismo sigurno hoćemo li i dalje, budući da postoji puno besplatnih aplikacija koje ne dozvoljavaju reklame.

Jedna od njih je i Whatsapp, čiji je vlasnik također Facebook, ali za njega očito vrijeme drukčija pravila, budući da su oni opovrgnuli glasine o naplaćivanju reklama unutar platforme.Srećom, pojavljivat će se za sada samo u 'home tabu', a ne unutar poruka, pa se možda naviknemo.

Foto: Pixabay

M.Z.


Pročitajte još:

Kako pročitati poruku na Facebook Messengeru bez da to pošiljatelj vidi?

Tajna igrica skrivena u Facebook Messengeru – zaigraj i ti!

OPREZ Izbjegavaj kvizove na Facebooku jer kradu osobne podatkeObjavljeno 13.07.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: facebook messenger, reklame, oglašavanje, whatsapp, facebook

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se