Fidget Spinneri su posvuda i apsolutni su ljetni hit. Pojavili su se zadnjih nekoliko tjedana nastave i svi u školi i razredu su ih ili imali ili su nagovarali starce da im kupe. Ekipa je totalno poludjela za njima, a neki su čak otišli i malo dalje.
Fidget Spinneri su posvuda – ovo su najluđe stvari koje ekipa radi s njima

Fidget Spinneri su posvuda – ovo su najluđe stvari koje ekipa radi s njimaFidget Spinneri su posvuda i apsolutni su ljetni hit. Pojavili su se zadnjih nekoliko tjedana nastave i svi u školi i razredu su ih ili imali ili su nagovarali starce da im kupe. Ekipa je totalno poludjela za njima, a neki su čak otišli i malo dalje.

Ovo s ljudi koji su (malo previše) zavoljeli fidget spinnere i tako su nastale ove fotke. Što kažete – too much ili totalno fora?

1. Ukrasi na noktima – stvarno?2. #onokad pas vrti bolje od tebe3. Samo da ne pojede spinner, a ne Oreo. LOL.4. Keksi u obliku fidget spinnera – nekome je dosadno?5. Naravno da ima i YT make up tutorial6. I frizura.7. A ovaj lik toliko voli spinner da ga je uvrstio i u prehranu.
Foto: Instagram/Twitter

I.I.

Pročitajte još:

Niste jedini koji obožavaju Fidget Spinner – i Kendall Jenner ima svoj primjerak

Je li najpopularnija igračka godine 'poharala' i hrvatske škole?
Objavljeno 19.06.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: fidget spinner, spinner

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se