Odgovor učenika osnovne škole iz Dalmacije na 8. pitanje testa iz matematike oduševio je profesoricu i društvene mreže jer je u isto vrijeme neočekivan i točan.
Fora dana: Pogledajte kakav je odgovor na testu iz matematike napisao učenik i oduševio cijelu Hrvatsku!

Fora dana: Pogledajte kakav je odgovor na testu iz matematike napisao učenik i oduševio cijelu Hrvatsku!Odgovor učenika osnovne škole iz Dalmacije na 8. pitanje testa iz matematike oduševio je profesoricu i društvene mreže jer je u isto vrijeme neočekivan i točan.

Postao je jako viralan isti dan kada je objavljen na društvenim mrežama, odnosno na Facebook stranici 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca', a do trenutka pisanja članka skupio je preko 9000 lajkova i post je podijeljen više od 270 puta. No, to samo po sebi nije toliko impozantno kao maštovitost ovog učenika. Uostalom, procijenite sami.Učenik je potpuno točno odgovorio na pitanje jer je ono krivo postavljeno – na 'znaš li...' odgovorio je 'znam' i zaradio smajlić prilikom ispravljanja učiteljice.

I komentari na Facebook objavi išli su mu 'na ruku' – najbolji komentar po naše izboru napisala je Lara Ban: 'A ne može mu asa dati, odgovorio je na pitanje i to pravilno'.

Foto: Facebook

M.Z.


Pročitajte više:

LOOL Video dečka i njegove mačke koji se bore protiv štakora je VRH!

Fotka sa šest djevojaka na kauču je totalno zbunila internet – vidite li problem?

Biste li vi izveli ovako nešto? Hrvatski maturant došao na originalnu idejuPovezano

Nisamdobro

Nisamdobro

Ne vidim ništa cudno? ! I ja bi ovako odgovorila


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se