Kada bacite pogled na ovu fotografiju, vjerojatno nećete vidjeti ništa problematično. Šest djevojaka sjede na kauču, smješkaju se i poziraju pred kamerom. A sada pogledajte njihove noge.
Fotka sa šest djevojaka na kauču je totalno zbunila internet – vidite li problem?

Fotka sa šest djevojaka na kauču je totalno zbunila internet – vidite li problem?Kada bacite pogled na ovu fotografiju, vjerojatno nećete vidjeti ništa problematično. Šest djevojaka sjede na kauču, smješkaju se i poziraju pred kamerom. A sada pogledajte njihove noge.


Nedostaju li noge djevojci koja sjedi u sredini? Ova fotografija izazvala je pravu pomutnju na Redditu gdje se povela žustra rasprava. Prije nego pogledate detaljno objašnjenje, proučite sliku još malo i pokušajte otkriti gdje se nalazi još jedan par nogu.

....................

Odustajete? Ako detaljnije pogledate noge djevojke s lijeve strane koja ima crne traperice, shvatit ćete da se tamo zapravo nalazi dva para nogu. Pivo koje drži u ruci oslonjeno je s gornje strane noge, a upravo to odaje da se pored nalaze još jedne noge u crnim trapkama.
Dakle, istina izgleda ovako:Foto/Izvor: Mashable.com
I.N.


Pročitajte još:

Što ne valja s ovom slikom? Jeziva fotografija Adele zbunila internet

Test koji će pokazati koliko si čudna

Fotka japanki izluđuje internet – koje su boje?
Objavljeno 29.12.2016. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: Fotka, Internet

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se