Pošaljite nam poruke koje ste dobili SMS-om, na WhatsApp, Viber, Messenger ili nešto što su napisali u komentar na društvenim mrežama.
[GIVEAWAY] Pošalji nam poruku koju si dobila od starca i osvoji bon za mobitel

[GIVEAWAY] Pošalji nam poruku koju si dobila od starca i osvoji bon za mobitelZnamo da se u većini slučajeva samo brinu, ali starci stvarno ponekad znaju biti naporni/čudni/presmiješni. Svi u mobitelu imamo bar jednu LOL poruku koju smo dobili od mame ili tate i prava je šteta da je ne podijelimo s ekipom.ČESTITAMO! Najbolju poruku po izboru naše male redakcije poslao je Daki Antola:Pošaljite nam poruke koje ste dobili SMS-om, na WhatsApp, Viber, Messenger ili nešto što su napisali u komentar na društvenim mrežama na info@teen385.com do sutra ( 10.8.2017) u 14 sati, a najbolji odgovori po izboru redakcije osvajaju bon za mobitel u iznosu 100 kuna.

Dakle: smješne poruke starca >>
info@teen385.com >> 10.8.2017 u 14 sati

Poslati možete screenshot ili nam je natipkati – sretno svima!

Foto: Unsplash

I.I.
Objavljeno 09.08.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: poruke, starci, roditelji, mobitel

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se