Nećemo lagati – većina ekipe pola dana provede na Instagramu. Na putu do škole, u školi pod svim dosadnim satima, na putu do kuće i još malo prije spavanja. Naravno, selfiji, Instagram priče i hashtagovi svih vrsta su must.
Instagram se mijenja – od sad će selfiji biti još luđi

Instagram se mijenja – od sad će selfiji biti još luđiNećemo lagati – većina ekipe pola dana provede na Instagramu. Na putu do škole, u školi pod svim dosadnim satima, na putu do kuće i još malo prije spavanja. Naravno, selfiji, Instagram priče i hashtagovi svih vrsta su must.

A sada nam Instagram donosi još novosti zbog kojih ćemo još malo više svi biti na Instagramu. Predstavili su novi alat pomoću kojeg nakon što snimite fotku ili video unutar same aplikacije u Instagram Stories, pritisnite na smiley ikonicu u gornjem uglu i vidjet ćete, uz ostale naljepnice, ikonu kamere koja vam dopušta da snimite mini selfie naljepnicu. Osim toga, od sada ćeš moći dodavati različite okvire i stilove i prilagoditi veličinu.Naravno – Instagram je malo kopirao Snapchat koji je prvi pokrenuo ove fore, ali tako to funkcionira. Ako još ne možeš izvesti ove nove fore pričekaj sljedeće ažuriranje aplikacije.

Foto: Pinterest/Youtube/Giphy

I.I./
Teen Vogue

Pročitajte još:

Ne možeš bez Facebooka, Instagrama ili Snapchata? U Hrvatskoj se otvara bolnica za liječenje ovisnosti o internetu

Nema straha za megabajte - za Instagram nam više neće trebati internet

Pazi što lajkaš – zašto je trend Instagram fitnessa opasan?
Objavljeno 19.04.2017. u kategoriji Zanimljivosti


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se