Povodom povratka u školske dali smo vam jedan fora zadatak – trebali ste snimiti video na temu 'Back to school', a autor najkreativnijeg videa po izboru redakcije osvaja mobitel LG Q6.
Kako izgleda jedan dan u školi jednog zagrebačkog učenika? Frendovi, sendvič, zezancija... Mihael je snimio prefora video i osvojio mobitel!

Kako izgleda jedan dan u školi jednog zagrebačkog učenika? Frendovi, sendvič, zezancija... Mihael je snimio prefora video i osvojio mobitel!Povodom povratka u školske dali smo vam jedan fora zadatak – trebali ste snimiti video na temu 'Back to school', a autor najkreativnijeg videa po izboru redakcije osvaja mobitel LG Q6.

Dobili smo jako puno vaših videa, mnogi su se zaista potrudili i nismo imali jednostavan zadatak, nijanse su odlučile. Ali pobjednik je mogao biti samo jedan.
Najbolji školski video po izboru redakcije Teen385 napravio je Mihael! Učenik Grafičke škole se potrudio i pokazao sav svoj talent, pripremio pravi scenarij, u videu je angažirao ekipu iz svoje škole, čak i tetu koja pravi sendviče... i definitivno nas je osvojio.

Video pogledajte u nastavku...
I to nije sve!

Vaši videi toliko su nas oduševili da smo odlučili nagraditi još neke autore bonovima za mobitel. Tea je snimila prefora video jedne učenice koja nikako ne želi ići u školu, a Lorena nas je oduševila svojim iskrenim nastupom pred kamerama o školi, razredu, frendicama... Njihove videe također ćemo podijeliti s vama.

Za kraj se zahvaljujemo još jednom svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju, pozivamo vas da i dalje snimate svoje video priloge i vlogove, najbolje od njih ćemo objaviti kod nas na portalu, a tko zna – ako nas dovoljno zainteresirate, možda netko od vas dobije angažman vlogera na portalu Teen385 i krene zarađivati.

Svoje video uratke nam šaljite na info@teen385.com, WhatsAppom na broj 091 976 5059 ili u inbox na našem Facebooku.Objavljeno 11.09.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: video, mobitel, nagrada

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se