Tinejdžerske godine nisu lake; lice nam je puno prištića, aparatić je na zubima, a okvire za naočale nam je odabrala mama. Uz sve to, svakodnevno gledamo savršene fotke Kylie Jenner i Gigi Hadid - kako onda da nam samopouzdanje ne bude poljuljano?
Kakva promjena: kako izgledamo dok smo tinejdžeri, a kako kad odrastemo?

Kakva promjena: kako izgledamo dok smo tinejdžeri, a kako kad odrastemo?Tinejdžerske godine nisu lake; lice nam je puno prištića, aparatić je na zubima, a okvire za naočale nam je odabrala mama. Uz sve to, svakodnevno gledamo savršene fotke Kylie Jenner i Gigi Hadid - kako onda da nam samopouzdanje ne bude poljuljano?

Ako je ikakva utjeha, svi prolaze kroz fazu nezadovoljstva vlastitim izgledom. Ipak, ono što se danas čini kao najveća tragedija i uzrok nesretnog života, za nekoliko godina će nam biti smiješno. Da je tako potvrđuju i mnoge fotke koje su osvanule na Redditu, a koje dokazuju da svi prolazimo kroz transformacije fizičkog izgleda.

Mnogi ljudi, koji se znaju našaliti na vlastiti način, objavili su svoje fotke iz tinejdžerskih dana kada nisu baš izgledali sjajno kako bi dokazali da i usprkos tome jednog dana možete biti sasvim zadovoljni svojim fizičkim izgledom.

Što kažete na ove transformacije?

Foto: Reddit
I.N.


Pročitajte još:

Iz ružnog pačeta u labuda: tinejdžeri koji su procvjetali kada su odrasli!

'Ali ja imam 17!' - problemi osoba koje izgledaju mlađe

Fascinantne make-up transformacije: od podočnjaka i prištića do porculanskog tena

 Objavljeno 04.01.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: Transformacija, Tinejdžeri

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se