Neki će maturalnu pamtiti jer su tada prvi puta obukli lijepu haljinu ili štikle, neki su se prvi puta poljubili, a nekima je to bio izlazak za pamćenje. No, neki će maturalnu pamtiti po 'sudbonosnom da'.
Maturalnu večeru pamtit će zauvijek – Aleksandar kleknuo i zaprosio svoju djevojku

Maturalnu večeru pamtit će zauvijek – Aleksandar kleknuo i zaprosio svoju djevojkuNeki će maturalnu pamtiti jer su tada prvi puta obukli lijepu haljinu ili štikle, neki su se prvi puta poljubili, a nekima je to bio izlazak za pamćenje. No, neki će maturalnu pamtiti po 'sudbonosnom da'.

Lijepa priča dolazi iz Tuzle gdje su dvoje učenika iz  tuzlanske Hemijske škole odlučili da je vrijeme za veliki korak. Jedan je dečko odlučio učiniti svoju djevojku najsretnijom na svijetu i pred cijelim je razredom kleknuo i upitao je želi li se udati za njega, a ona je – ako je suditi po fotografiji objavljenoj na Facebook stranici tuzlarije.net – pristala.Iako kod nas to nije baš običaj, u Bosni i Hercegovini česte su ovakve prosidbe na maturalnim večerama.

 Slična priča dogodila se i ispred škole u hercegovačkom gradiću Bileća kada je  Aleksandar Čomić kleknuo i zaprosio djevojku Nikolinu Vujović koja je također izgovorila 'da'.Foto: Facebook/Moja Hercegovina/ Tuzlarije.net

I.I.

Pročitajte još:

Krizma, maturalna ili izlazak – 5 cipela koje možeš obući, a da nisu štikle

Maturalna večera: Period kad se cijeli razred svađa ili najvažniji događaj u životu?

Ovako ne smije izgledati maturalna haljina – kaos u školi na Floridi

Objavljeno 22.05.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: moda, maturalna večera, prosidba, par, Bosna i Hercegovina

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se