Svakim danom Valentinovo je sve bliže i ako je neki datum dobar za ljubavne izjave onda je to svakako ovaj. Riješi naš kviz i saznaj kolike su ti šanse da završite skupa za Valentinovo.
Mi znamo – kolike su ti šanse da završiš sa simpatijom do Valentinova?

Mi znamo – kolike su ti šanse da završiš sa simpatijom do Valentinova?Prvo je bilo bitno hoće li ti poslati poruku za Božić ili hoćete li se sresti negdje u gradu na toploj čokoladi. Zatim je bilo bitno hoćete li biti pozvani na isti tulum za Novu godinu i hoćeš li imati priliku plesati s njim. Sada je nešto drugo u fokusu!

Svakim danom Valentinovo je sve bliže i ako je neki datum dobar za ljubavne izjave onda je to svakako ovaj. Hoće li doći u školu s ružom i pokloniti je baš tebi? Hoće li te pozvati na dejt ili će ti nešto potajno ubaciti u torbu kao slatko iznenađenje? Riješi naš kviz i saznaj kolike su ti šanse da završite skupa za Valentinovo.

Objavljeno 05.01.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: Valentinovo, kviz, simpatija

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se