Nakon snijega, poklona, obiteljskog druženja i fine klope na spomen Božića sigurno će ti na pamet pasti i film 'Sam u kući' koji se redovito prikazuje u ovo blagdansko vrijeme.
Misliš li kao većina? Odgovori na pitanja o filmu 'Sam u kući'

Misliš li kao većina? Odgovori na pitanja o filmu 'Sam u kući'Nakon snijega, poklona, obiteljskog druženja i fine klope na spomen Božića sigurno će ti na pamet pasti i film 'Sam u kući' koji se redovito prikazuje u ovo blagdansko vrijeme. Nekima ide na živce, a neki jedva čekaju trenutak da se izvale na kauč i recitiraju napamet dijelove filma.

Bilo kako bilo, svi smo barem jednom pogledali priču malog Kevina koji ostane sam kod kuće i onda ga čeka pravi kaos.  Riješi naš kviz i saznaj koliko ekipa oko tebe voli ovaj film i koliko vam se mišljenja slažu po pitanju kultnog filma.
Foto: Youtube

I.I.Objavljeno 07.12.2016. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: Sam u kući, film

Povezano

maja1818

maja1818

Nikad mi neće dosaditi taj film, svaki put iznova je poseban i smiješan iako sve znam napamet <3


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se